precej zanimivo, ker si pomoje prvi; kaj pa pušča, a olje?
dej kupi brake cleaner v lidlu/hofru pa posprejaj pokrov ventilov in potem opazuj a je to neki kar je blo pa so mogoče samo slabo natočili olje al pa se je že vsedlo, da ne šraufaš za brezveze
Japonci so šli žal v napačno smer.
Toyota 1.2 turbo je vrh glave, poceni vzdrževanje, super užitek v vožnji, ni fore da kupuješ elektriko pod sedežem
Mazda6 karavan vrhunski potovalnik, dali bi turbo motorje v evropo in bi se prodajale kot vroče žemljice
Mazda CX-5 najbolj konkurečni SUV eu SUV-om ampak z podhranjeno konjažo motorja
Mazda CX-30 trenutno edini pravi mazdin avto še ki ga lahko kupiš, pa še to je že karjola
Škoda, jaz sem prepričan da bo moj naslednji avto passat karavan DIZEL
Shiet, moje niso ble tko slabe, menjou sm zarad tistga odtisa ploščice od ročne pa zarustanega roba!
Ej dej plis ko menjavaš stari še neko gumo al pa kej poleg dvigalke, k tole če se odpela se ti odpelje noga/roka zdraven.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.