Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zakaj ni več vicev o Mujotu in Hasotu? Sta šla vlamljat v banko pa sta namesto v sef vdrla v elektro omarico...
-
jah sigurno manj nevarno za ostale udeležence pa zasvoji tudi manj..
-
Danes se samo še starih vicev spominjam... Med obiskom v psihiatrični bolnici v Begunjah raziskovalni novinar vpraša direktorja, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje. - "Zelo enostavno je. Postavimo ga pred kad, polno vode, in mu damo čajno žličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni kad." - "Če prav razumem: tisti, ki je normalen, začne vodo zajemati z vedrom..." - "Ne, tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi. Želite sobo na vzhod ali na zahod?"
-
Od Morte do Vite: ferata smrti, ki je postala pot življenja - GORE LJUDJE GORE-LJUDJE.NET (prispevek je namenjen nadaljnjemu ugotavljanju poteka poti, zaporedja, ...)
-
Se srečata lovec iz Baške grape in lovec iz Kočevja, pa vpraša lovec iz Baške grape: - "Kako to, da lahko tako hitro ujameš medveda?" Lovec iz Kočevja odgovori: - "Enostavno. Postavim se pred votlino, zažvižgam, pride ven medved in ga ustrelim." Naslednji dan se spet dobita in kočevski lovec vpraša: - "Kako to, da si cel v mavcu?" Lovec iz Baške grape razloži: "To sem naredil, kar si mi rekel: postavil sem se pred votlino, zažvižgal, in ven je prišel vlak..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.