Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca
-
Imeli smo 13 let Panasonic plazmo, sedaj 2,5 leti LG C9. Nobenih težav, tudi z lisami oz. "burn-in" ne. Sicer sem gledal OLED Panasonica, na srečo pa sem na koncu upošteval mnenje mulca, ker LG OLED je res vrhunski, sama tehnologija pa z raznimi metodami preprečuje nastanek lis (zamikanje slik, temnenje, bledenje logota, ... in na koncu tudi proces regeneracije. 🙂
-
Tudi mene zanima ....🤣😉😉verjetno bo zadovoljen Baje 🤣🤣🤣🤣😁😄zoom zoom 😉
-
Pri oled pazi, da ne boš imel veliko časa prižgano na kaki postajo, ki ima rdeč, vijola ali rumen logo (razni Mtv, history,...) ker se ti bo znak zapekel na ekran. Sicer pa, tudi če boš pazil se bo ščasoma poznalo vse več rdečih polj na, ekranu. Si sicer na samo kvaliteto slike ne vpliva preveč, a se pozna na rdečih odtenkih.
-
V soboto, ko sem se vrnil z dopusta, hocem zvecer prizgat TV… in nic… Samo rdeca lucka utripne 4x… Ko sem malo pobrskal po spletu, sem nasel, da je po vsej verjetnosti crknil nek modul za napajanje… Panasonicova plazma je stra dobrih 12 let… zato sem se odlocil, da je cas za kaj novega… In sem vceraj nbavil novo OLED TV… Ampak to potem ze bolj sodimv temo “pohvalite se…” Aja, ce komu kaj pride pride 46” Panasonic plazma v okvari… jo lahko dobi… Drugace bo sla na kosovni odpad…
-
Topics
-
Today's Birthdays
-
Who's Online (See full list)
Recommended Posts