Samo te plazme so ble pa kar kvalitetne. Moja je letnik 2009 velikost 50" in še vedno deluje super. Edino memorja ne drži, zato sem "posodobil" v android 😁. Zdaj jo imam v kantini...
Jaz sem šel na NEO Qled 65" Samsung. Zaenkrat zadovoljen.
Lejzbike😁?
Imeli smo 13 let Panasonic plazmo, sedaj 2,5 leti LG C9. Nobenih težav, tudi z lisami oz. "burn-in" ne.
Sicer sem gledal OLED Panasonica, na srečo pa sem na koncu upošteval mnenje mulca, ker LG OLED je res vrhunski, sama tehnologija pa z raznimi metodami preprečuje nastanek lis (zamikanje slik, temnenje, bledenje logota, ... in na koncu tudi proces regeneracije. 🙂
Pri oled pazi, da ne boš imel veliko časa prižgano na kaki postajo, ki ima rdeč, vijola ali rumen logo (razni Mtv, history,...) ker se ti bo znak zapekel na ekran. Sicer pa, tudi če boš pazil se bo ščasoma poznalo vse več rdečih polj na, ekranu. Si sicer na samo kvaliteto slike ne vpliva preveč, a se pozna na rdečih odtenkih.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Recommended Posts