Korona - Covid-19
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Lahko malo več o postopku poveš prosim? Kaj uporabljaš za zaščito? S čim barvaš? Hvala!
-
Okrog 1l /10 000km. Raje več kot manj. Mi je pa zanimivo, da takoj po sevisu je ene 5000km mir, pol morm pa dolivat. Servise delam na 15 000km, pa dolijem nekje 1,5l olja.
-
Malo pogledal zadnje koloteke in kjer so se kazali zametki minimalne rje, sem pobrusil, ter zaščitil in pobarval. Bo še dolgo brcala ta moja; DVOJKA
-
Hej! Sem sicer po najboljših močeh iskal že napisana priporočila za naslednje produkte/rešitve ampak sem našel bolj kot ne zasterele informacije... Bi mi lahko prosim kdo po svojih izkušnjah priporočil: senčnik za vsaj vetrobransko steklo ponjavo proti mačkom/toči na kmetih nimamo garaže in so mi havbo in streho pri prejšnji mazdi mački popolnoma spraskali; tako, da ali najdem neko ponjavo, ali pa bo kmalu v okolišu znatno več miši; če je zadeva dovolj konkretna za manjšo točo, še toliko bolje. rešitev za hidrofobično vetrobransko steklo. na novi mazdi mi v precej hudem nalivu sploh ni bilo treba uporabljati brisalcev, ker so vse kapljice takoj odletele naprej; moram dilerja vprašati kaj so uporabili, me pa vseeno zanimajo vaše izkušnje s čim podobnim. Hvala za kakršnakoli priporočila!
-
O bože, oprosti, zgrešil tole... Ja auto snickers. Plačevanje uvoza za tak avto je imo nateg. Ne rečem za nek 70k avto kjer je res jeba, če ga kam zapneš na poti domov, za mazdo je pa malo hecno. Je pa odgovor vseeno relevanten, saj sem bil prisiljen odpisati mojo mazdurino in nabavit novo. Gospod Piet ne dela več pri snickersih in je sedaj uspešen herbalife accredited nepremičninski agent. Na žalost imajo pri tej avtohiši pravilo, da se o ceni ne pogajajo, nastavijo jih pa zelo visoko, tako da sem na koncu uvozil od nekega drugega dilerja belo 20th anniversary edicijo. Kar kul mašina. Sicer pa vse tako kot v prej opisanem postopku, le da sem tokrat šel s flix busom ponoči, zjutraj prevzel avto in se peljal domov. Sicer par ur dlje ker niso resni s temi cestnimi gradbišči...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.