Korona - Covid-19
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zato, ker ima pac ta model toliko konj... mimogrede... menda jih ima celo 327 ... Sem pa zadnjic, ko sem imel problem z gumo vozil mamino Corso, ki je 1.2 ... in nevem koliko... 90 ali 100 KS ... in se je dalo cisto spodobno vozit... OK... malo dlje je trajalo, da dobi hitrost... ampak se da... Hmmm... sem preprican, da je vec prodanih CX-5 z G165 motorjem, kot z G194 ... Pa sta oba bila na voljo ... G165 z 2.0l motorjem, G194 pa z 2.5l motorjem ... Pri novi je 2.5 litrski motor z 141 KS ... in je pomije boljka varianta, kot prej 2.0 s 165 KS ...
-
Od gregor2137 · Napisano
Noben ne pravi, da se ne da preživeti z manj kot 200 KM. Da se vozit tudi z manj kot 100 KM in tudi prideš z njim vsepovsod, ampak ni ravno zabavno Če daš toliko denarja za avto, pričakuješ užitek v vožnji -
Hja španci pa nič vse je napisano v španščini , nikjer kakega TRR računa samo neka povezave do spletne strani kjer pa spet vse piše špansko + tega da bi si moral namestit neko aplikacijo če bi hotel plačat🤣. Bomo pustili pa da vidimo če pride izterjava. Pa še to je zanimivo da je bilo dostavljeno z navadno pošto nič ni bilo za podpisat tako da je rekel odvetnik da naj se izgovarjam da sploh nisem dobil kaj😁
-
Od sportman333 · Napisano
samo nisi pa imel porabe 5,9 :):), heh....malo heca mora biti..... 25 let nazaj so bile atmosferske bencinske mašine 2.0 in 140km TOP (imel kolega v P 206 S16 in jaz v Hondi Prelude 2.0. samo komaj 136KM), ko smo govorili, da avto mora imeti vsaj 100kw, da je za kaj (pa je imeti VTI že takrat 160 ali celo 180.....dandanes leta 2025 pa 140km :), ccccc, kot da bi rekel, da ti bom disketo prinesel da mi boš slike iz morja shranil nanjo, no na nekih 1000 le-teh.....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.