Mazda2017 Napisano 27. avgust, 2025 Prijavi Napisano 27. avgust, 2025 Sporočam, da sem rešil težavo. Predal v armaturni plošči sem dal dol ni bil dobro zaskočen notri in se je drgnil. Zdaj je ok. Nehalo pokanje😀 9 1 1 Citiraj
Mazda2017 Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Pred 14dni mi je na letniku 2017 počila vzmet ko sem s prvo in 5 km na uro šel čez ležečega policaja. Ker sprva nisem gledal sem se vozil se Ca 600 km🙄 danes pa sem ven pobral kos vzmeti. 1 1 Citiraj
Mazda2017 Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Poleg tega mi že pol leta utripa istop in kaže rumeni trikotnik. In javlja napako..battery manager system mazda... In stop pa tudi ne dela Je mogoče akumulator bolj prazen? Citiraj
g.Wankel Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami (urejeno) Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠 Popravljeno pred 11 urami od g.Wankel 3 Citiraj
Boss Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe. Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje. 2 Citiraj
Mazda2017 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Akumulator je še prvi se pravi teče 9 leto. Citiraj
Agerg Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Heh, potem pa ga čimprej zamenjaj. Če daš 5 let z njim skozi, je že kar veliko. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.