MazdaBoy Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust pred 35 minutami je Bini napisal: Za žejo gasit bo.... 😁😉 Na zdravje! 1 Citiraj
Bini Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Na zdravje! 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Ŕazgled z Babinog polja proti Odisejevi špilji. 2 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Moja samokolnica je srara 45 let, pa je mnogo lepša čeprav je dala marsikaj skoz. Je pa na njej kar nekaj plasti barve, in to dvokomponentne. Na mjej vedno očistim čopič ko barvam kakšno drugo reč. Tu na Mljetu je samo ožuljsko. V trgovini pa sploh ni nujno, da bi sploh imeli pivo. Kot da bi bil v Savdski Arabiji. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 30 minutami je Bini napisal: Pogled na urejanje gredice... 🫣🤣😂 Kaj pa boste posadili ? Sam ne mi rečt krompir... 4 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 20 minutami je Mraušk Mčk napisal: Moja samokolnica je srara 45 let, pa je mnogo lepša čeprav je dala marsikaj skoz. Je pa na njej kar nekaj plasti barve, in to dvokomponentne. Na mjej vedno očistim čopič ko barvam kakšno drugo reč. Tu na Mljetu je samo ožuljsko. V trgovini pa sploh ni nujno, da bi sploh imeli pivo. Kot da bi bil v Savdski Arabiji. Tale je pa letnik 1974 😋 Sploh ni tako boga, samo na sliki tako zgleda ker je od zemlje umazana in slika zamegljena.... pred 9 minutami je Tilen5 napisal: Kaj pa boste posadili ? Sam ne mi rečt krompir... Še ne vem točno.... Neke zimzelene grmovnice ali nekaj podobnega.... Na vrtu je bil zgodnji krompir in ga je še za 2 meseca.... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust (urejeno) Bini, lahko bi že prefarbal šajtrgo, recimo v barvo kakršno ima Alex na svoji macdi. Popravljeno 23. avgust od Mraušk Mčk 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal: Bini, lahko bi že prefarbal šajtrgo, recimo v barvo kakršno ima Alex na svoji macdi. Je že bila dvakrat prešpicana z cink barvo... 🤗😉 Citiraj
Jest Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Gremo nazaj na “Pivo mi paše… “ 7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 27. avgust Prijavi Napisano 27. avgust Tegale sem danes uničil … 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano četrtek ob 18:31 Prijavi Napisano četrtek ob 18:31 Danes pa zraven pice take tazadnji “petelin” 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano nedelja ob 11:56 Prijavi Napisano nedelja ob 11:56 Uživancija na en ne prevroč sončen dan zadnjega avgusta.... 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano nedelja ob 12:12 Prijavi Napisano nedelja ob 12:12 (urejeno) @Bini bom kar ugibal….bazen v Šentjurju, pivo si pa s sabo prinesel 😛🍻 Popravljeno nedelja ob 12:12 od MazdaBoy 3 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 12:55 Prijavi Napisano nedelja ob 12:55 pred 40 minutami je MazdaBoy napisal: @Bini bom kar ugibal….bazen v Šentjurju, pivo si pa s sabo prinesel 😛🍻 💯%. Zdaj še pa en kofe ruknem in bo konc vikenda.... 😊😂😉 Citiraj
Jest Napisano nedelja ob 15:05 Prijavi Napisano nedelja ob 15:05 Tole je od vceraj, ko smo se dobili za RD (smo trije praznovali … snaha, vnukinja in jaz ;)) … Desni je moj… nisem mešal Tegale sem pa prejle … je bil tudi dober… 2 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano ponedeljek ob 11:16 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:16 Malo osvežitve pri 25....🤗😉 2 Citiraj
skritikrt Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Zunaj dežuje,jaz pa "kuham"... Pred nočno ne smem🥺,pa da vidim,kaj je to žena prinesla🧐....no ja...bomo se pa z drugimi dobrotami tolažili😋 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.