Mraušk Mčk Napisano 28. september Prijavi Napisano 28. september pred 2 urama je Alex napisal: Kaj je to? Kak muzejski primerek iz kake proslave Muzejski primerki ne vedo da je to Heiniken. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 29. september Prijavi Napisano 29. september (urejeno) pred 10 urami je Mraušk Mčk napisal: Muzejski primerki ne vedo da je to Heiniken. Muzejski primerki ne pijejo te scalnice. 😉 Popravljeno 29. september od Alex 1 1 Citiraj
etcho Napisano 29. september Prijavi Napisano 29. september pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal: Muzejski primerki ne vedo da je to Heiniken. Mogoče pa vedo, kaj je Heineken? 😄 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober Tole bi moral Zmaj vedet kje je lokacija. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Zraven kave v drugi temi 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober dne 4. 10. 2025 ob 23:14 je Mraušk Mčk napisal: Tole bi moral Zmaj vedet kje je lokacija. Osrednji prostor moje najljubše planinske koče. Ampak tam se ponavadi pije lokalnega hmeljarja, meni je najljubši rdeč ali pa RUJ MALINE? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober pred 9 urami je Z M A J napisal: Osrednji prostor moje najljubše planinske koče. Ampak tam se ponavadi pije lokalnega hmeljarja, meni je najljubši rdeč ali pa RUJ MALINE? Pil nekoč. In to redno. Z velikim veseljem. Potem sem enkrat pri dotičnem lokalnem hmeljarju kupil karton pira in ga bil prisiljen zliti stran ker je bil neužiten. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Carot Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Ne vem kako tu obrniti fotko, pivo je pa dobro 1 1 Citiraj
Jest Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober Tale je od včeraj… tale pa današnji … 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober (urejeno) Za izgradnjo bivaka so bile surovina pločevinke, zbrane s strani prostovoljcev na 14 najbolj obiskanih gorskih izhodiščih. Prostovoljci so jih zbrali 2 toni. Tako da pitje piva ima lahko več dobrih namenov, ne samo gašenja žeje. Vrata odprl nov bivak v Julijskih Alpah WWW.RTVSLO.SI V Julijskih Alpah se je odprl novi Bivak III Za Akom nad Gozdom-Martuljkom. PZS ob tem poudarja, da so ta preprosto opremljena... Popravljeno 28. oktober od Mraušk Mčk 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 2. november Prijavi Napisano 2. november null 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Jest napisal: Temni weissbier je vrhunski, še nišem našel slabega. Evo kontra z lagerjem: 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.