Boss Napisano 24. junij Prijavi Napisano 24. junij pred 2 minutama je jures napisal: Po moje zarad glivic nekih posebnih kvasovk.. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij 2 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij pred 20 minutami je Mraušk Mčk napisal: Kakšna je temperatura tam gor.... Citiraj
Jest Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Tale je tudi pasal pri tej vročIni… Prej pa še s kolesom do Pirana… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij pred 5 urami je Bini napisal: Kakšna je temperatura tam gor.... Pivo ima idealno temperaturo, zrak pa 24 C in prijetno pihlja. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Tile trije so šli danes… pa še en bo po večerji… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Carot Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij pred 17 urami je Jest napisal: Tile trije so šli danes… pa še en bo po večerji… Ti maš pa rad pšenično pivo ... 3 1 Citiraj
Bini Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij (urejeno) V Ljubljani je hladnej kot pri nas, pa ne zaradi piva.... 😉 Popravljeno 27. junij od Bini 1 Citiraj
Boss Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Pred eno uro je Bini napisal: V Ljubljani je hladnej kot pri nas, pa ne zaradi piva.... 😉 Zarad česa pa? Frigidnih žensk? 1 Citiraj
Bini Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij pred 1 uro je Boss napisal: Zarad česa pa? Frigidnih žensk? Možno... Citiraj
Z M A J Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Schurda mi dostavil iz DE najljubši pir 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij pred 9 urami je Carot napisal: Ti maš pa rad pšenično pivo ... Najraje … spijem ga ne prav veliko… Najraje imam Franziskanerja Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Pred eno uro je Jest napisal: Najraje … spijem ga ne prav veliko… Najraje imam Franziskanerja Torej tegale, samo tale je že popit..... 1 Citiraj
godlike Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij (urejeno) dne 27. 6. 2025 ob 20:21 je Z M A J napisal: Schurda mi dostavil iz DE najljubši pir To pa še nisem koštal. Od nemcev mi je Konigspilsener bil dober. To je isti lastnik: Bitburger. Popravljeno 28. junij od godlike Citiraj
Jest Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Sem včeraj kupil dva za probat… pa je kar OK… zdaj je ostal samo še eden v hladilniku…. 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Erdinger v Erdingu. Podpiramo lokalno..... 3 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
godlike Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij (urejeno) Slogan pivovarne zmaga: Bier ist der überzeugendste Beweis dafür, dass Gott den Menschen liebt und ihn glücklich sehen will Popravljeno 29. junij od godlike 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 12 urami je Jest napisal: Sem včeraj kupil dva za probat… pa je kar OK… zdaj je ostal samo še eden v hladilniku…. A če bi izpil oba, bi potem smejko, z obema očesoma pomežiknil? :=) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 50 minutami je Z M A J napisal: A če bi izpil oba, bi potem smejko, z obema očesoma pomežiknil? :=) Mogoce pa res... Ni bilo potrebe po tem, da bi oba izpraznil ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Na zdravje s KUŠTRAVCEM 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Sem prižgal "ogrevanje"...pa se je z nečim treba potolažiti😄. Ga še nisem pil...2€/L v Lidlu...ni slab...nekaj srednjega🧐...piksna in količina sta pa zadetek v polno😋😃 Citiraj
Bini Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 14 minutami je skritikrt napisal: Sem prižgal "ogrevanje"...pa se je z nečim treba potolažiti😄. Ga še nisem pil...2€/L v Lidlu...ni slab...nekaj srednjega🧐...piksna in količina sta pa zadetek v polno😋😃 Pa še PREMIUM je kot so naše MAZDE Sem lani temnega pil... 👍🤗😉 1 Citiraj
Jest Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Sem tudi že probal… edino “porcija” je prevelika, ker se prehitro segreje, če nisi ravno full žejen… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij (urejeno) pred 5 urami je Bini napisal: Pa še PREMIUM je kot so naše MAZDE Sem lani temnega pil... 👍🤗😉 A temen tud obstaja😲...moram probat,k temni so bolj karamelasti,pa mi je tudi zelo všeč👍 pred 4 urami je Jest napisal: Sem tudi že probal… edino “porcija” je prevelika, ker se prehitro segreje, če nisi ravno full žejen… Ja,kar se segrevanja tiče imaš prav...bi bilo fajn kak stiropor-ovitek al kaj podobnega... Z "porcijo" pa nimam problema...lih taprava😄 Popravljeno 2. julij od skritikrt Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.