Jest Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Pred eno uro je skritikrt napisal: Z "porcijo" pa nimam problema...lih taprava😄 Ampak je bolje, ce najprej enega "navadnega" spijes, tadrugi pa tacas lepo caka na hladnem ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 1 uro je skritikrt napisal: A temen rud obstaja😲...morm probat,k temni so bolj karamelasti,pa mi je tudi zelo všeč👍 Obstaja jih kar precej... samo Lidl pri nas je imel pomoje samo svetlega in temnega... drugje ga pa nisem se videl ... 0.0 je pa igleda samo "tamal" ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DonFelipe Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Zasledil sem zanimiv blog o Apatinskem pivu : Pivo i sve ostalo: Apatinsko Svetlo Pivo PIVOISVEOSTALO.BLOGSPOT.COM Iz Apatinske pivare a što drugo nego Apatinsko pivo. O njihovom Jelenu sam već pisao. Dakle, ovaj lager je bistar, zlatne boje sa manjom... Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Brezalkoholni, po zelo zahtevnem treningu v fitness-u 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Pigo kot pivo..men je fino, pa fajn mi je ko je 0.33. Kupim kar plato od 12. 1 Citiraj
Bini Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij pred 2 urama je Tilen5 napisal: Pigo kot pivo..men je fino, pa fajn mi je ko je 0.33. Kupim kar plato od 12. Hvala za natančen in podroben opis... 😁😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Pravkar je Bini napisal: Hvala za natančen in podroben opis... 😁😉 Kaj ti čem,..kupi in probaj 😂 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij pred 19 urami je Bini napisal: Kakšen je🤔 Kakšen? Bini, kako bi ti recimo z besedami tu na forumu opisal po čem dišijo vijolice? 5 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo… 🍺 Vizualno popotovanje Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane. Vonj Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja. Prvi požirek Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor. Po pivu Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja. 1 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Res mi je pasal, da sem hitro praznil piksne 😆 1 Citiraj
Boss Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij pred 1 uro je g.Wankel napisal: Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo… 🍺 Vizualno popotovanje Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane. Vonj Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja. Prvi požirek Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor. Po pivu Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja. OK, razumem - pivo za vegane. Next. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 12 urami je g.Wankel napisal: Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo… 🍺 Vizualno popotovanje Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane. Vonj Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja. Prvi požirek Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor. Po pivu Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja. Za tale opis si se moral res potrudit. Mislim količinsko. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 15 urami je g.Wankel napisal: Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo… 🍺 Vizualno popotovanje Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane. Vonj Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja. Prvi požirek Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor. Po pivu Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja. Evo to je to kar sem hotel vedet.... 😁🫣😊😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij (urejeno) pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal: Za tale opis si se moral res potrudit. Mislim količinsko. Chat GPT ? :) Popravljeno 12. julij od Tilen5 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 2 urama je Tilen5 napisal: Chat GPT ? :) Saj glih tega me je strah. Danes mladina ne rabi takšne ali drugačne inspiracije, da bi bila ustvarjalna. Danes je lahko vsak Prešeren brez fermentacije. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Jaz drugače ful uporabljam chat GPT, in ga podpiram(mam celo kupljeno PLUS) Ampak ne za pisanje/ustvarjanje stavkov al whatever. Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Na zdravje; brezalkoholno, itaaak Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij (urejeno) Ko to temo pregledujem izgleda, da popijete hektolitre piva. 😊 Jaz popijem mogoče po pollitrsko pivo na mesec. Pa še to ne vsak. In še to le v družbi, nikoli, ko sem sam doma. Popravljeno 12. julij od Alex 2 Citiraj
sportman333 Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij (urejeno) primorci imate boljšo alternativo kot je pa pivo 😉😁 sicer smo na lestvici kar visoko /og-image.png Alcoholism by Country 2025 WORLDPOPULATIONREVIEW.COM Discover population, economy, health, and more with the most comprehensive global statistics at your fingertips. Popravljeno 12. julij od sportman333 Citiraj
Boss Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Zanimivo, da pri nas so ženske ta hujš žlamparke. Če sem prav videl so celo prve na svetu. Babe pijane. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.