Hišna elektronika
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Po menjavi sklopke, vse tako kot mora bit. Na potisnem je bilo veliko masti ki je je razmetalo po vencu in potisni plosci zato je drselo dokler ni obrisalo. Razlog: po raziskovanju in zabelezenih info se zgodi v tovarni ob montazi, ko gre mast proti koncu da robot neve koliko masti je nanesel na os, ker je malo zraka malo masti. Zgleda sem imel sreco. Glavno da je sedaj vse kot mora biti. Po menjavi sklopke sem nalil tudi novo olje redline, 14dni po menjavi sem opazil da sem ranil semering za polos in je malo puscalo olje. Potem sem menjal oba semering in se enkrat menjal olje v menjalniku, tako da je menjalnik spran v nulo 😄
-
Sem včeraj naredil tako, edino da sem prej pokrov motorja zaprl. Če to igra kaj veze, sicer pa sej pravim, napake ni nobene, i-stop lučka tudi ne sveti ,samo ready še ni, to pa bogve zakaj ni
-
Po 7letih izdahnik aku, menjal z yuaso baterijo, pred menjavo sem jo priklopil in lepo počasi polnil do 100%. Prav tako menjal hladilno tekočino. Postopek po menjavi baterije: - odklopi minus na bateriji on senzor na minis klemi. - odklopi + - menjaj baterijo - priklopi + - priklopi - brez senzorja (senzor mora vit odklopljen vsaj 5min - po 10sekindah ko priklopis minus priklopis se senzor - pusti odprt pokrov motorja - gres v avto das kontakt pocakas 15 s ampak ne vec kot 1min, pritisnes in drzis istop 10s utripa istop zeleno. - zapri pokrov motorja - vklopi avto naj laufa prostem teku da se zagreje pocasi na delovno temp. ,ko se zagreje zavrti volan skrajno levo in desno potem na sredino. - izklopi avto. - sledece korake moras narediti v roku 25s: - kontakt, v roku 5s pritisni in drzi istop za 3s. - vklopi avto - pritisnes in drzis istop za 3 s - pocakas da i stop neha utripati zeleno. - vgasnes avto. Gres na probno voznjo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.