Kuharija
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali. Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci. Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
-
173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga. Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA. Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča. Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti. Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. -
To z špeglim še morm rešit tut jst. Men špegle not ropočejo, že skos govorim, da si bom dal neko peno notr. Ker ovijanje špeglov v krpo je nepraktično. Mi pa črička sprednja šipa že dlje časa, pa se mi tut ne ljubi reševat
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.