Shrek Napisano 31. avgust, 2025 Prijavi Napisano 31. avgust, 2025 Naprej v Livno. Tam prespala, in drugi dan v Ulcinj. Zvečer malo sprehoda, drug dan kopanje, malo ogleda in spanje Tretji dan pa v Albanijo ob meji s Črno goro na sever po gorskih cestah nazaj v Črno goro in mimo Durmitora v Goražde. Tam prespala in v Srebrenico do Bijeljine. Od tam pa v Tuzlo, Arizono in proti domu. V Albaniji imela hudo uro z grozno nevihto, da sem se moral za pol ure ustavit, drugače pa razen dežja v Tuzli super vreme. Hrana povsod odlična, je pa Črna gora ratala zelo draga. Bosna je zakon glede na kakovost in ceno hrane. Tud ljudje so super. Nostalgija živi. 09 letnik mazda6 diesel naredila 2100 km bp... Tudi v Črni gori super hrana, samo cene so pa visoke ob morju...zelo. Bo treba ponoviti... 3 Citiraj
Bini Napisano 31. avgust, 2025 Prijavi Napisano 31. avgust, 2025 pred 14 minutami je Shrek napisal: Kratki oddih za volanom. Na pot v torek, 19. 8. Šla sva na Obrežje in proti Sisku v Drvar. Titova kučica pred špiljo v Drvarju... 😊 Ko sem bil 5let nazaj tam so jo ravno obnavljali tako, da sem bil samo spodaj v muzeju.... Citiraj
Boss Napisano 31. avgust, 2025 Prijavi Napisano 31. avgust, 2025 Sam važn, da eni kreteni limajo nalepke po oknih. 1 Citiraj
skritikrt Napisano četrtek ob 10:01 Prijavi Napisano četrtek ob 10:01 Posnetki s hrvaške plaže sprožili burno razpravo: "To ni več dopust" N1INFO.SI Na družbenih omrežjih so videoposnetki, ki prikazujejo stanje na mestni plaži v Makarski, sprožili... Smo bili lani ravno v Makarski...pa tja ne gremo več. Tam,kjer smo sedaj,je pa malce drugače😁 3 Citiraj
dvorjan Napisano četrtek ob 11:04 Prijavi Napisano četrtek ob 11:04 Jaz tudi ne razumem folka, da rine v največjo gužvo. Jaz imam najraje plaže brez ljudi, pa četudi moram do njih par kilometrov skozi gozd in čez skale. 1 Citiraj
skritikrt Napisano četrtek ob 11:34 Prijavi Napisano četrtek ob 11:34 pred 20 minutami je dvorjan napisal: Jaz tudi ne razumem folka, da rine v največjo gužvo. Jaz imam najraje plaže brez ljudi, pa četudi moram do njih par kilometrov skozi gozd in čez skale. Več kot 100-150m od avta stran nismo praktično nikoli....seveda parkinga ni treba plačati😃 Sedaj je malce bolj zapihalo...smo neizmerno uzivali v valovih... 31° brez oblačka...v senčki in Mithos....milina😊🏖️🍺 4 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 15:21 Prijavi Napisano petek ob 15:21 Malo za hec in malo zares😄....še želvi se je na Hrvaškem od gužve odfukalo,ker ima najbrž že poln qurac gužve😲 V Grciji je želv kolikor hočeš...na Zakintosu ponujajo celo "ogled želve z ladjico ali čolnom"...torej jih prav iščejo,da turist lahko ujame pogled nanjo...ne preveč vsiljivo,a vseeno... Mi smo pred par leti šli na en tak ogled,in mi jo je ratalo ujeti v objektiv... A da bi katera tam koga ugriznila...🤔 Morska želva na Hrvaškem ugriznila več kopalcev | 24ur.com https://share.google/WFzDCYmKpbUe5jWYq Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 06:05 Prijavi Napisano včeraj ob 06:05 Smeh, celo z letalom letim z Dolomiti airlines.😄 6 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 16:49 Prijavi Napisano včeraj ob 16:49 Kako je lepo biti na 15 stopinjah. Prava osvežitev. 6 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Kolpa je danes meni taman 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 22 urami je Alex napisal: Kako je lepo biti na 15 stopinjah. Prava osvežitev. Se na Lofotih hladiš.... 🤔 1 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 23 minutami je Bini napisal: Se na Lofotih hladiš.... 🤔 Ja. Danes je 13 stopinj. Pa gremo še bolj na sever. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 17 minutami je Alex napisal: Ja. Danes je 13 stopinj. Pa gremo še bolj na sever. Pa ne na Nordkapp.... 🤔 Popravljeno pred 2 urama od Bini Citiraj
Gelipter Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro dne 25. 7. 2026 ob 18:49 je Alex napisal: Kako je lepo biti na 15 stopinjah. Prava osvežitev. Uživajte maximalnoooo👍👍👍😁😁😁 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.