Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Če bi dali zakonsko omejitev na 350W bi ravno pravo hitrost imeli....
-
To sem tudi jaz našel ja, bila pa je poslana iz Češke... Tak da češka roka Pa za mene bo že
-
Kaj Mazda uradno predlaga kako pravilno narediti break in motorja...? Piše to v navodilih? Meni je prodajalec rekel, da ni nič predpisano. Jaz sem jo sicer hotel razvajat 😀 do 1500 km. Morda malo podaljšam.
-
A je bila tukaj diskusija o Karcher visokotlačnih čistilcih, da so vam neki o-ringi al kaj v pištolah ostajal? 🤔 Iščem neko pametno hobi varianto, za nekih dobrih 200, mogoče 300€, bi pa vseeno rad, da mi opere kak mah z betona, pa mušice in svinjarijo z avta kolikor toliko normalno. Kak predlog? Žal nimam občutka koliko wattov, al pa barov je nekak minimalno zaželjenih za take zadeve, zato vprašam. Opazil sem neke Karcherje K3, K4, z raznimi kul dodatki, samo se ne bi zajebaval s kakimi čudno narejenimi nastavki in tesnili, ki razpadajo. Če se mi ne bi zdelo, da sem nekaj bral na to temo, bi verjetno vzel. Gledam še Stanley, njihova Fatmax serija mi tudi deluje nekako ok. Hvala za nasvete
-
Opraw plehnatega Netopirja s kompresorjem, ta se zdaj tako sveti, da ne smem gledat vanj. :))) P.S. glede na moje izkušnje s prejšnjimi črnimi vozili, ta lesk ne bo posebej dolgotrajen, heh
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.