Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz prisegam še vedno na Makito. Do sedaj, že trideset let, sem izredno zadovoljen s to znamko in nikoli nobenih problemov. Te dni sem naročil tole alu vbodno žago. Akumulatorska vbodna žaga 18V LXT MAKITA DJV181Z | Masinca.si WWW.MASINCA.SI Akumulatorska vbodna žaga MAKITA. Kvalitetno akumulatorsko orodje Makita za vsa opravila... Do sedaj sem uporabljal štirideset let staro Black n decker, dokler ni pred kratkim izpustila dušo. 😊Takrat je bila ta znamka še nekaj vredna,danes pa je verjetno bolj low budget china.
-
To je bolj "špranje", kot ekologija. Namreč, na novih mazdah je debelina nanosa barve skoraj pol tanjša, kot je bila recimo na moji 6-ki, prve generacije (letnik 2004). Takrat je bil nanos od 1.5-1.8 mikrona. Barva pa je bila dvokomponentna akrilna. To je izredno trda barva. Se sploh ni poznalo kamenčkov gor. Nato so prešli, kot vsi proizvajalci na vodno barvo. Na trenutni 6-ki je že bolj tanek sloj. No in na cx30 je pa še tanjši sloj. Tako prišparajo veliko denarja.
-
A atmosferca kar tako tunaš? Brez turbine? Daj razsvetli me, v čem je trik? Ker kaj podobnega še nisem zasledil. 🤗 Aja, dodaš turbino. Seveda. 😊
-
Žal so vse barve take. To je novodobno šparanje v imenu "ekologije". Jaz sem se ravno na podlagi zapisov na naših, ter tujih forumih odločil za navadno belo barvo. So pa Mazdine barve res že skoraj Too Much, na mojem cliotu 2013 sem imel samo en odkrušek na havbi po 12 letih. Če se boš odločil za folijo PPF, skrbno premisli komu boš zaupal. Eno priporočilo od mene je Avtokozmetika Kristal. Moraš pa vedeti, da imajo majstri dolge čakalne dobe in kar navite cene. Ne bi pa zaupal nekomu, ki se s tem ukvarja kot dopolnilno dejavnostjo. Vedeti moraš, da lahko gre marsikaj narobe(praske v laku, mehurčki pod folijo, etc.), ter težave pri morebitni kasnejši odstranitvi( lak se prime na folijo).
-
Bosch je "nekaj drugega"...samo pogledaš npr. tisti baterijski robni rezkar k ga imam... https://www.boschtoolservice.com/de/de/boschprof/spareparts/oberfraese-gkf-18v-8-uni-baretool-3601FC2000 In pogledaš kako se dobijo rezervni deli,in ti je hitro jasno...vsak ležajček,stikalo,posebaj elektronika itd...vse dobiš,in cene so navedene-čist normalne...tist za Milwaukee pa-glej video,in ti je prec jasno. Imaš to tudi vse pri Makiti (iz izkušenj moram zelo pohvaliti,k je pri nas na Brnčičevi glavno skladišče za ta del evrope),enako Metabo ima vse liste nadomestnih delov navedene na njihovi strani ob stroju-vse za dolpotegniti ipd...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.