Ja je res, da ni ravno športna guma je pa zato vožnja bolj športna.... 😂
Do lani so mi je še nekako držale, letos jeseni so pa po mokri cesti drsela kot po ledu....
To sem tudi pričakoval, da bodo po 4 letih za v kanto in zato sem tudi nabavil GYke za naslednjo sezono....
Ratalo-moji so 😃...včeraj jih je tip dal na eBay....sem moral najprej prositi,da ponudi pošiljanje v SLO...ažuren-včeraj odgovoril,da se bo pozanimal...danes ponudil za 15€ ptt😍...ne bo treba zapraviti 800€...
Samo,da še pridejo🙄
Nubert nuBox WS-103 Wandlautsprecher Weiß 2 Stk. | eBay
EBAY.US
Diese Norbert Boxen können sowohl als Rear Lautsprecher als auch als gute HiFi Lautsprecher genutzt werden. Sie...
Ne bi smel. No, odvisno tudi od "mesarskih potez" uporabnika.
Jaz imam Huawei Matebook X, ki bo decembra dopolnil 8 let. Oba USB-C vtiča sta še vedno brezhibna. Tok-tok.
Ne bi smel. No, odvisno tudi od "mesarskih potez" uporabnika.
Jaz imam Huawei Matebook X, ki bo decembra dopolnil 8 let. Oba USB-C vtiča sta še vedno brezhibna. Tok-tok.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.