Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

In kaj naredijo v garanciji? Zamenjajo z novimi? Enakimi, ali tiste potem čudežno ne rjavijo?

Napisano
pred 35 minutami je GregorV napisal:

To pa je že pošastno, groza...

Bom jutri pogledal kako izgledajo ostale čeljusti, danes je že bila tema.

Tako hudo sigurno ni. 

Iz katerega materiala so čeljusti?

Ok..ti poglej dobro 😉😁pri meni je blo prvo malo in potem vedno več... rjavine na z.čeljustih 🤨😁 

Ponavadi so zavorne čeljusti   iz Aluminija plus dodatki 😉...verjetno pri Mazdi je not več dodatnih materijalov še not  kot čist Alumini 😁😉

Napisano
Pred eno uro je Gelipter napisal:

Ok..ti poglej dobro 😉😁pri meni je blo prvo malo in potem vedno več... rjavine na z.čeljustih 🤨😁 

Ponavadi so zavorne čeljusti   iz Aluminija plus dodatki 😉...verjetno pri Mazdi je not več dodatnih materijalov še not  kot čist Alumini 😁😉

Koliko je bil avto star oziroma po koliko km se je to pokazala? 🤔

Napisano
pred 32 minutami je NevLado napisal:

@Gelipter zakaj pa bi bil ti kriv da so zarjavele, a si preveč spreja za površinsko rjo uporabljal? :D 

To Glih neee..🤨 samo .da sem uporabljal agresivno čistilo 🧐za feltne ...noroooo 🙃izjava na MMS 😉

pred 6 minutami je Bini napisal:

Koliko je bil avto star oziroma po koliko km se je to pokazala? 🤔

Ma glej to je nastajalo postopoma ...40.000km naprej 🤨😉po 3letih 

Glavno da je šlo pod GARNCIJO 👍😎

• Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano
pred 31 minutami je Gelipter napisal:

To Glih neee..🤨 samo .da sem uporabljal agresivno čistilo 🧐za feltne ...noroooo 🙃izjava na MMS 😉

Ma glej to je nastajalo postopoma ...40.000km naprej 🤨😉po 3letih 

Glavno da je šlo pod GARNCIJO 👍😎

Zanimivo, ker moje se še kar svetijo pri 40kkm in 4ih letih.... 🤗😉

Upam, da se še bojo nekaj časa.... 🤔

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.