FuManchu Napisano četrtek ob 10:47 Prijavi Napisano četrtek ob 10:47 pred 1 uro je Bini napisal: Jp, to je dizel katerega se niti Mazda nebi sramovala.... Ni pa spet čisto "nedolžen". Nekaj napak odpraviš in imaš načeloma mir za res lep čas. 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 05:36 Prijavi Napisano sobota ob 05:36 Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Napovedana ohladitev in dež 🥴. Tako, da bodo GYke še malo počivale, so pa že v nizkem štartu..... 4 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 18:06 Prijavi Napisano sobota ob 18:06 pred 12 urami je Bini napisal: Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Tudi jaz, čakam na bolj stabilno in toplejše vreme. 3 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 18:23 Prijavi Napisano sobota ob 18:23 Jaz prav tako. Čakam da se na obali znebimo megle in da se temperature dvignejo nad ničlo. 3 Citiraj
NevLado Napisano sobota ob 20:06 Prijavi Napisano sobota ob 20:06 1 maja bo pa sneg, pa bo spet na ravbarkomandi veselica norci 1 Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 06:39 Prijavi Napisano nedelja ob 06:39 Zakaj norci? Sej so napisali, da čakajo na boljše vreme. Se pravi junija 😜 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano včeraj ob 13:38 Prijavi Napisano včeraj ob 13:38 dne 14. 3. 2026 ob 6:36 je Bini napisal: Sem prestavil montažo letnih gum za teden dni Napovedana ohladitev in dež 🥴. Tako, da bodo GYke še malo počivale, so pa že v nizkem štartu..... Jaz sem jo tudi prestavil na 1.maj. 1 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Evo, montirano, po prvih cca.20km zelo dober občutek, preverjeno tudi na AC do 180km/h, vse OK in DOT 01/2026, tako da.....naprej bom pa videl.... null 6 Citiraj
sportman333 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 1 minuto je godlike napisal: Glede na DOT so madžarske? da, imaš prav.....niso korejske temveč made in EU Popravljeno pred 7 urami od sportman333 1 Citiraj
Boss Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 14 minutami je godlike napisal: Glede na DOT so madžarske? Kako pa DOT pove državo izvora... prej bi verjel, da ko greš ostro v ovinek na desno, da spušča guma tak čuden zvok ORBANORBANORBAN... 3 1 1 Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) pred 2 urama je Boss napisal: Kako pa DOT pove državo izvora.. Kitajske ne bojo prišle sem tak hitro. Kontejner, ladja itd.... Tudi korejske ne. To ni letalska roba. In v EU se dela samo na Madžarskem. Popravljeno pred 4 urami od godlike 3 1 Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) Ford bo zamenjal nemške mischelinke za španske. Zdaj ima zimske in letne španske. Popravljeno pred 1 uro od godlike 2 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Nekatere gume delajo tudi na Poljskem. 😉 Citiraj
godlike Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami (urejeno) Kdo? Hankook? Mislim, da ne. Za Michelin pa me ne moti, tudi če bi ble italjanske, srbske, poljske. Za Evropskega proizvajalca je Evropa made top. Popravljeno pred 35 minutami od godlike 1 Citiraj
Bini Napisano pred 18 minutami Prijavi Napisano pred 18 minutami pred 30 minutami je godlike napisal: Kdo? Hankook? Mislim, da ne. Za Michelin pa me ne moti, tudi če bi ble italjanske, srbske, poljske. Za Evropskega proizvajalca je Evropa made top. Ne, GY. 😉 1 Citiraj
godlike Napisano pred 12 minutami Prijavi Napisano pred 12 minutami Jap. Pa Michelin je tudi tam. Bivši Stomil (imamo na traktorju). Citiraj
sportman333 Napisano pred 1 minuto Prijavi Napisano pred 1 minuto Tudi sam sem imel prejšnje PS4 španske....zimske alpin 7 so pa nemške Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.