MarkoSolnir Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 10 urami je Bini napisal: Dražja spodnja ima oznako ZR pri dimenziji gume kar pomeni boljšo gumo. To je oznaka za bolj športne gume, ki pa se danes edko uporablja. Če prav razumem, bo za mojo trojkico čisto okej cenejša verzija? Nisem tak divjak, ne vozim "športno" 2 Citiraj
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: XL, hitrost Y (300) in nima ZR. Pa je zelo športna guma: XL lahko imam tudi na nešportnih gumah. Sem kar nekaj googla obrnil in nisem našel definicije o trši bočnici. Mogoče se motim. Nisi me čisto razumel, to se ne označuje več razen pri nekaterih proizvajalcih..... Dejansko je tule lepo opisano kako je s to črko "Z" Popravljeno 25. marec od Bini Citiraj
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Danes grejo pa zimske dol.... Ps, 18" za 18".... 5 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Pripravljena na poletno sezono v višjih colah- "petah" .... Popravljeno pred 1 uro od Bini Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.