Scr3am Napisano včeraj ob 16:14 Prijavi Napisano včeraj ob 16:14 Jaz imam tudi EF 35 (črno) že 4 leta. Zaenkrat vse BP 1 Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 16:57 Prijavi Napisano včeraj ob 16:57 Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 18:45 Prijavi Napisano včeraj ob 18:45 pred 1 uro je Tilen5 napisal: Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin Super odločitev. Jaz imam od letos dve novi v stanovanju. V bistvu res sploh ne veš, kdaj je prižgana. Mercedes. 😊 3 Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 18:57 Prijavi Napisano včeraj ob 18:57 (urejeno) pred 23 minutami je Alex napisal: Super odločitev. Jaz imam od letos dve novi v stanovanju. V bistvu res sploh ne veš, kdaj je prižgana. Mercedes. 😊 Ja boljše ne gre. Je rekel, da zdej sam te montira(micik grozno malo). Popravljeno včeraj ob 19:09 od Tilen5 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.