Skoči na vsebino

Omrežnina 2024 po novem

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je tudi zgornja omejitev stroška omrežnine - kot da bi imel dogovorjeno moč enako priključni moči, brez obračunane presežne moči.

Napisano
dne 21. 5. 2025 ob 20:48 je Janez007 napisal:

Je tudi zgornja omejitev stroška omrežnine - kot da bi imel dogovorjeno moč enako priključni moči, brez obračunane presežne moči.

Tole je eno tako skropucalo... spremljam na Gen-i porabo in presezke, pa so spodaj napisane se kazni za te presezke: enkrat 10 kW presezka in 30 centov kazni, drugic ob isti uri 5 kW presezka in 40 centov kazni... To res ne mores priti do dna, cisto prevec zapleteno.

Napisano
pred 17 minutami je Jaka32 napisal:

Tole je eno tako skropucalo... spremljam na Gen-i porabo in presezke, pa so spodaj napisane se kazni za te presezke: enkrat 10 kW presezka in 30 centov kazni, drugic ob isti uri 5 kW presezka in 40 centov kazni... To res ne mores priti do dna, cisto prevec zapleteno.

Ni tako hudo, ena 3 pravila, navedena na začetku teme.

Napisano
pred 3 urami je NevLado napisal:

Kater ponudnik je trenutno najbolj ugoden?

Energije? 

WWW.VARCEVANJE-ENERGIJE.SI

Kakšne so tržne cene elektrike v 2025? Predstavljamo aktualne cenike največjih slovenskih ponudnikov - GEN-I, Petrol, Energija +, ECE, ...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Vse ti povrnejo, ko končajo postopek in če nisi kriv gre iz njegove police. Ta kasko je le premostitev, da lahko takoj popravljaš. Sem mel tak primer in sem lahko takoj popravljal, če ne bi pa čakal, ker se je povzročiteljeva zavarovalnica nekaj kurčila in delala ekspertizo, ker ni verjela uradnemu policijskemu zapisniku.
    • Dobra barva a.... 🤗👍
    • Pol se pa jaz sekiram in ugotavljam a letne s skoraj 6mm profila so še dobre za v dež. 
    • Dragi forumaši - sin je vrgel oko na rabljene CX-30. Želi si avtomatika, cena pa malo na 20 kkEUR.  Torej naslednji seznam: Avto.net cx-30 Tistega za 20.990 (Avto Batič) sva si danes ogledala. Hja, malo mešani občutki. Tehnično se mi zdi v redu, ima pa kar nekaj prask, notri je spraskana piano plastika na sredini, sedeži so umazani, sredinska konzola je videti polne nekih kapljic. Skratka v notranjosti bi bilo obvezno globinsko čiščenje, zunaj pa bi ličar imel delo vsaj na dveh koncih. In ta zanemarjenost je glavna ovira.  Ne krivimo avtohiše, ker avto prodaja za stranko, ki menda niti ni želela, da se avto očisti, pač pa se prodaja tak kot je.  Kakšne so (v kratkem razlike med motorji pri CX-30)? Vem, da se je tukaj že precej govorilo, ni pa nekega povzetka. Seveda povzetka strokovnjakov Mazdinega foruma, ne UI.  Da vsaj vem, katere motorje gledati. Pri prej omenjenem mi že ni čisto jasno, ker je 179 konjski, pri drugih vidim 186 konjičkov. Je bil motor tako hitro spremenjen?  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.