x-layer Napisano 29. maj, 2025 Prijavi Napisano 29. maj, 2025 pred 3 urami je NevLado napisal: Kater ponudnik je trenutno najbolj ugoden? Energije? Cena elektrike v 2025 - preverite aktualne cene ponudnikov WWW.VARCEVANJE-ENERGIJE.SI Kakšne so tržne cene elektrike v 2025? Predstavljamo aktualne cenike največjih slovenskih ponudnikov - GEN-I, Petrol, Energija +, ECE, ... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Janez007 Napisano 1. junij, 2025 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2025 A ni to že podobno kot pri ponudnikih avtomobilskih zavarovanj, telekomunikacij, ...? Da ni enoznačnega odgovora, ker so produkti med seboj težko primerljivi. Citiraj
NevLado Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar A zdej kdo ve kako se obračuna omrežnina sredi zime 2025/2026? Cena položnice mi niha bolj kot ... khm Citiraj
Jaka32 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali. Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci. Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga. 1 1 1 Citiraj
Agerg Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Samo v info, ker verjetno kdo ve. Če sam prestavim dogovorjeno moč, že dobim penale? Kakor sem razumel, zaenkrat velja, da če pustim nastavljeno, kar so mi določili, potem smo še oproščeni. Ali se je vmes kaj spremenilo? 1 Citiraj
Jest Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Kolikor vem, to se vedno drzi... da ce sam ne spreminjas, ne placas penalov... samo na rcunu dobis informativni znesek, koliko bi placal, ce bi se ti to zaracunalo ... Presežna moč - URO WWW.URO.SI 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Tako tudi meni piše in to tudi drži.... 👍 Citiraj
ignacij Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Ma so zakomplicirali do konca, samo da se odira folk. Me prav zanima koliko so se spremenile navadi ljudi zaradi višjih tarif omrežnin, po moje prav nič, a to so predstavljali kot ključni razlog za spremembo in razbremenitev omrežja. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.