Super, nekaj novega, mogoče bomo pa vseeno začeli trgovati z Vzajemno😁.
Vidim, da je možno odpreti ta INR račun (za nas začetnike in fizične osebe ) od letos od marca (šele par dni nazaj).
Ampak kolikor vidim to ne na vseh bankah, vsaj na moji banki to zaenkrat ne gre. Potem bi bilo treba vseeno v mojem primeru iti na kakšno borznoposredniško hišo?
Pa kolikor sem malo preveril ne bo čisto brezplačno, odvisno od ponudnika, npr. NLB ima brezplačno odprtje in vodenje, ampak potem si zaračunajo provizije na elektronske transakcije, izplačilo dividend, obveščanja...
Evo mnenje človeka, ki ne mara VAG koncerna.
Quatro je top. Nora zadeva, ni podkrmarjenja. No to vidiš, če ga teraš.
Problem je cena, sem včeraj konfigurator obrnil, pa pridem s karavanom in brez hibrida na 65k€
A to si prebral na Nova24TV pa na Demokracija? Nič se ni drugače dogajalo kot se vsa leta. Ja če pa gledaš samo Golobova leta... o ja pol pa zgleda res tako kot pišeš.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.