Z M A J Napisano 16. maj, 2018 Prijavi Napisano 16. maj, 2018 Kdo gleda zdele finale LE z Oblakom? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. maj, 2018 Prijavi Napisano 20. maj, 2018 Slovenski derbi, ki je bil za moje pojme eden najbolj?ih ne pa tisti tako imenovan el clasico, kjer gleda? eno samo padanje in zvijanje. Edino sodnik je bil na nivoju ?panskih dvobojev Reala in Barce - res ne vem kaj se s Skomino dogaja - ?edalje slab?i je. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. maj, 2018 Prijavi Napisano 20. maj, 2018 Olimpija ?e ni prvak, ker zlahka izpu??a to?ke proti ni?je rangiranim ekipam Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. maj, 2018 Prijavi Napisano 20. maj, 2018 Buffon v PSG, Oblak v Juve? ?e ne pa Buffon kaka Kitajska, Amerika pa Oblak v PSG.... Nekaj bo.http://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3502273/psg-offer-gianluigi-buffon-two-year-contract-after-juventus-exit-source Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. maj, 2018 Prijavi Napisano 21. maj, 2018 Olimpija ?e ni prvak, ker zlahka izpu??a to?ke proti ni?je rangiranim ekipam Zato, ker se slab?e ekipe zapirajo v bunker, Maribor pa je igral odprto in gledljivo igro. Zato je bila tekma prava poslastica pa naj ?e kdo re?e, da je slo nogomet zani?. Aja pa druga?e nisem ljubitelj nogometa niti ga ne spremljam, sem ter tja pa ujamem kako tekmo in tale je bila v?e?na. Citiraj
jures Napisano 23. maj, 2018 Prijavi Napisano 23. maj, 2018 Dobro, tu se je pravi?no na koncu izteklo, ker spet je ?love?ko oko zamudilo o?iten ofsajd prvega gola Maribora. In kar vztrajajo ?e pri nekomu ki 30m stran vidi kot sokol in ima reakcijski ?as kamele....(?lovek) 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 13.zvezdica pod streho 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 13.zvezdica pod streho Mesarji, sram je lahko Ramosa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Mesarji, sram je lahko Ramosasramovati bi se moral liverpoolov golman... 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 sramovati bi se moral liverpoolov golman...[/quote Vratar osnovno?olske ekipe bi manj bedarij naredil, jebomast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 sramovati bi se moral liverpoolov golman...On se je vidno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 NAmerno po?kodbo nad Salahom smo videli, to pa ne vem ?e ste videli - nameren komolec v KAriusa https://www.youtube.com/watch?v=cjehh556Rj8 Govorim o temu da nima kan?ka ri?pekta kot ?lovek. PA ne samo to, brez VR gre tekma svojo pot, pri 0:0 je Ramos tako naredil nekaj za 2 rde?a kartona. Tako pa je za??iten in lahko umazan ter gre tekma drugo pot Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Pravi navijac barcelone pa juventusa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Izjemen igralec, ampak zelo grob in umazan v igri, podobno v?asih Pepe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Pravi navijac barcelone pa juventusa Sem, pa to nima popolnoma nobene veze. Hotel sem uzivat v fuzbalu. Zacelo se je obetavno z obeh strani potem pa tole, bos rekel da se tekma ni spremenila od takrat naprej? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 sramovati bi se moral liverpoolov golman...[/quote Vratar osnovno?olske ekipe bi manj bedarij naredil, jebomast! a ti resno misli?, da so to napake? Stave so bile zelo visoke... Citiraj
Z M A J Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Teorija zarote na vidiku? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Teorija zarote na vidiku? ah ne... sam to je bilo tako burkasti?no sme?no, da ?lovek konec koncev pomisli tudi na to. Jaz kaj takega nisem videl ?e leta in leta ne pa 2x na isti tekmi. 1 Citiraj
Alex Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Tes je, tekma je za?ela ful dobro... dokler ni ?la v drugo smer... pa golman, ha, ha, pa ?e bi mene dali v gol ne bi delal tak?nih sme?nic. Citiraj
Z M A J Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Tes je, tekma je za?ela ful dobro... dokler ni ?la v drugo smer... pa golman, ha, ha, pa ?e bi mene dali v gol ne bi delal tak?nih sme?nic.Komedija ziva, res je A se spomnite vratarja Bayerna na povratni tekmi proti RM? Tudi on jim je tragikomicno gol podaril, odlocilnega 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Tes je, tekma je za?ela ful dobro... dokler ni ?la v drugo smer... pa golman, ha, ha, pa ?e bi mene dali v gol ne bi delal tak?nih sme?nic.Tisto podajo na nogo pa mislim, da tudi meni ne bi ratal. 2 Citiraj
shishko88 Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Golman je bil ?ist usran in ?e marsikateri igralec, se jim vidi da niso vajeni takih tekem, so pa vseeno v?e?na ekipa:)....HALA MADRID 2 Citiraj Y.O.L.O.
Z M A J Napisano 28. maj, 2018 Prijavi Napisano 28. maj, 2018 SCT Olimpija pa ?ez sivankino uho prvak 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 28. maj, 2018 Prijavi Napisano 28. maj, 2018 Tako kot bi Alex rekel, Koper je rde?, Ljubljana je rde?a, Maribor je pa po novem zelen.... od jeze. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 Herr Klopp na klop najuspesnejsega kluba tega planeta? Me zanima, ce bo kaj iz te naveze Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.