@SeekK, se ne zloži, se samo iztakne ven. Ni nevidna. Jo je pa montiral Suzuki Jordan ... očitno jih kupuje pri Šešku.
@Slivka, je Japonc, ki ni Mazda, ni CX-30, niti ni narejen na Japonskem, veliko bolj japonska pa je madžarska Vitara vseeno od Forda ... 😁
Če primerjam Vitaro 1.4 MT s CX-30 2.5 MT. CX-30 je lepša, elegantnejša, pelje se lepše, je pa cca 20% dražja, bistveno dražje je zavarovanje, menda zaradi bistveno dražjih rezervnih delov.
Ko sem moji najdražji naročal avto (kot drugi avto v družini) in označeval, kaj od dodatne opreme bi ona rada imela, sem obkljukal tudi original tovarniško vgrajeno kljuko. To je tista kljuka, ki jo vgradijo že v tovarni.
Emmm, sm kmet an s hribu doma, pei se ne spoznam lih preuč na SUVe, ma se mn zdi, de tole ni Mazda CX-30. Al so mrbit nardil kšn "facelift", pa jest nism na tekočm...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.