Robert Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Zadnje dni ugotavljam, da imam težave pri zagonu vozila Mazda CX-30 Skyactive X180 (bencin, ročni menjalnik), je letnik 2019 (december) in akumulator še ni bil menjan. Na displayu se mi izpiše kar je dodano v prilogi. Da bi bilo kaj narobe z akumulatorjem se mi ne izpiše. Citiraj
Jest Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Glede na to, da je akumulator star vsaj 5 let… bi mogoče najprej preveril tega… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 16. junij Prijavi Napisano 16. junij Pred eno uro je Robert napisal: Zadnje dni ugotavljam, da imam težave pri zagonu vozila Mazda CX-30 Skyactive X180 (bencin, ročni menjalnik), je letnik 2019 (december) in akumulator še ni bil menjan. Na displayu se mi izpiše kar je dodano v prilogi. Da bi bilo kaj narobe z akumulatorjem se mi ne izpiše. Akumulator. 1 Citiraj
Robert Napisano 16. junij Avtor Prijavi Napisano 16. junij Hvala za pomoč, potrebna je bila zamenjava akumulatorja in je zadeva uspešno 'sanirama'. 9 Citiraj
NevLado Napisano 18. junij Prijavi Napisano 18. junij dne 16. 6. 2025 ob 17:00 je Robert napisal: Hvala za pomoč, potrebna je bila zamenjava akumulatorja in je zadeva uspešno 'sanirama'. Zanimivo, da ne zna sporočit da je napaka na akuju, ampak vrže vn kr generičen "check engine" Citiraj
Agerg Napisano 18. junij Prijavi Napisano 18. junij Malon čudno imajo to narejeno, res. Če je tako očiten akku problem, bi lahko lučka za to posvetila. 1 Citiraj
Brane Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij To je že pametno narejeno, če bi ti napisalo da je akumulator pri koncu bi se še vozil dokler bi avto vžigal.Check engine pa da malo straha lastniku da pravočasno reagira.Dogaja se- ma ne na Mazdah - da se zaradi nizke napetosti sesuje BCM modul in avta ne boš vžgal dokler ne pripraviš min. 500 eur. 5 Citiraj
Boss Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij En tip računalnika, ki skrbi za več ali manj vse posamezne el. naprave v avtu, ki niso del glavnega ECU-ja. Recimo zaklepanje avta, el. šipe, žmigavci, gretje sedežev itd. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.