Skoči na vsebino

Mazda RX-7, 2025

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE

Napisano

Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. :nevem:

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Razen raznih renderjev ni nič novega od mazde. Mazda trenutno nima nič novega v planu. Zadnji zdelki nisi najbolj posrečeni, saj so cenovno večini

folka nezanimivi ali nedosegljivi. Še najbolje gre v promet cx30. 

Popravljeno od Alex

Napisano

Upam, da bo naslednica ali nova cx-30 špica, če ne, bom pa tole vzel.... 🤗😉

IMG_20250617_085242.jpg

Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Ja, tudi jaz sem že gledal v smeri Lexusa, predvsem verzijo Morizo😁

Jaz bi verjetno tudi kupil kakega lexusa. Samo ne vem, kakšne motorje imajo. 

In menjalnike. 🤔

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Še najbolje gre v promet cx30. 

Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka.

Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi  Mazdami.

WWW.BEST-SELLING-CARS.COM

In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models...

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Samo ne vem, kakšne motorje imajo. 

In menjalnike.

Lexusi so kot znamka med najbolj zanesljivimi. Minimalno število napak. Sosed ima LBX, hibrid-bencin, pije 5/100.

Napisano
pred 45 minutami je skritikrt napisal:

Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka.

Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi  Mazdami.

WWW.BEST-SELLING-CARS.COM

In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models...

Ker v tujini ne vejo ker avto je premium

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.