Žena je videla tisti oglas o menjavi in danes začela pakirat kovčke...
Zdaj pa ne vem, a me zapušča al je le začela pripravljat za "krompirjeve počitnice"...
To vse gre, pa kupit ga, če delaš nekje nad 30.000 km letno. Potem so po moje tudi dovolj dolge relacije vožene, da ne bi smel imeti problemov. No, poznam tudi ljudi, ki delajo 10.000 km letno, pa imajo večino relacij nad 30 km. Samo to je bolj redkost.
S tistole regeneracijo se pa ne strinjam. Mi je tudi mehanik na Mazda servisu rekel, da pogreša lučko, ki bi se prižgala ob regeneraciji, ko sva malo debatirala o problemih dizlov pri Mazdah. Samo, če smo pa praktični, ta hudič se bi mi vedno vklopil ravno ko se mi nekam mudi in ga moram ugasniti. Ali ti res izgledam kot eden, ki bo potem šel kroge delat, dokler se avtu ne sprdne, da je zaključil z neko k*rčevo regeneracijo? Avto ima, da se meni prilagodi. Zato pa mora vsak vedeti, za kakšne potrebe se avto uporablja in nato se izbere tip pogona. Ne pa nizka poraba. Jao...
To je res, samo tam si ljudi metal v mlin, kot da so bili živina. Pa obremenitve tiste ceste so morale nesti samo cesarja. To gre danes v 5ih minutah po cesti, kar je šlo tam v celem letu in narediti to kot je treba, zahteva potem eksponentno rast vložka truda - beri denarja. Se pa strinjam, da bi lahko vseeno šlo kaj hitreje čez z izvedbo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.