samSimon Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 21 minutami je Boss napisal: Sem, kot mladostnik in me je fotr tolk po hribih gnal na 12-16 urne ture, da se mi je vse skupaj zagravžalo do amena. Lahko še kakšno tako anekdoto povem, kako je to zgledalo. O fak kolk te štekam! 😄 A si ti tud moral poznat vsako bilko, list in lubje? 1 Citiraj
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 6 urami je Boss napisal: Sem, kot mladostnik in me je fotr tolk po hribih gnal na 12-16 urne ture, da se mi je vse skupaj zagravžalo do amena. Lahko še kakšno tako anekdoto povem, kako je to zgledalo. Bogi fotr.... 😁 🫣 😉 pred 6 urami je Boss napisal: 😁 🫣 😉 Popravljeno pred 1 uro od Bini 1 Citiraj
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 14 minutami je Bini napisal: Bogi fotr.... 😁 🫣 😉 Bogi fotr.... 😁 🫣 😉 Zakaj dvakrat bogi fotr?🧐 2 Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 1 uro je Alex napisal: Zakaj dvakrat bogi fotr?🧐 Ni takoj poslalo pa sem 2x kliknil..... Citiraj
g.Wankel Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) pred 59 minutami je Bini napisal: Ni takoj poslalo pa sem 2x kliknil..... Sej je samo forum, ne bit nervozen pred 59 minutami je Bini napisal: Ni takoj poslalo pa sem 2x kliknil..... Sej je samo forum, ne bit nervozen 😜 Popravljeno pred 4 urami od g.Wankel 4 Citiraj
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Pred eno uro je Bini napisal: Ni takoj poslalo pa sem 2x kliknil..... Maš edit pa lahko popraviš... 😜 1 Citiraj
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 4 urami je samSimon napisal: O fak kolk te štekam! 😄 A si ti tud moral poznat vsako bilko, list in lubje? Hja od tega, da sem se na gada usedel, pa do tega, da sem šel na 15 urni marš v ganc novih čevljih. Zadnje tri kilometre navzdol sem moral hodit ritensko. Pa 1x sva pozabila vodo s sabo po vročini cel dan pa iskat potočke. Ampak važn, da je mel fotr 25m debele vrvi v ruzaku in ta težek rešpetlin pa samo treking sva se šla nobenih plezelnih podvigov. Oh ja... če se ti po vsem tem ne zagravža celodnevna hoja po hribih, pol moraš bit kr velik mazohista. 2 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Boss napisal: Hja od tega, da sem se na gada usedel, pa do tega, da sem šel na 15 urni marš v ganc novih čevljih. Zadnje tri kilometre navzdol sem moral hodit ritensko. Pa 1x sva pozabila vodo s sabo po vročini cel dan pa iskat potočke. Ampak važn, da je mel fotr 25m debele vrvi v ruzaku in ta težek rešpetlin pa samo treking sva se šla nobenih plezelnih podvigov. Oh ja... če se ti po vsem tem ne zagravža celodnevna hoja po hribih, pol moraš bit kr velik mazohista. Saj ne rabiš, če ti ni.... Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 11 minutami je Bini napisal: Saj ne rabiš, če ti ni.... Za 2-3 urce se občasno še spravim hodit v hrib, ampak to je kr max. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.