Kot kaže si imel veliko srečo in naletel na gada z EMPATIJO, ko je videl kako te fotr žene in priganja, si je mislil "klinc, že tako je poba totalno nasrku, ne smem ga zdaj še jaz kawsnt" :))
To je razlog, zakaj bom po M6 tudi sam tako kot Boss resno razmislil o zamenjavi znamke. Enkrat pred nakupom Mazde sem jo že zaradi enakega razloga, ker so mi ukinile vse modele, ki so mi ustrezali, bom pa moral žal še enkrat. Se mi pa zdi, da pri Mazdi ravno zaradi relativno dolgega vztrajanja pri enem modelu vedno zamujajo s temi prenovami. Pri CX-5 so šli na popolno digitalizacijo ravno v času, ko je kar nekaj ostalih znamk ugotovilo, da to ni ravno OK, in zopet za določene funkcije (klima, osnovne nastavitve radia ...) vračajo fizične gumbe. Pri Mazdi se mi zdi kombinacija digitalno-fizično, ki jo ima CX-30 ali pa CX-60 vsaj za moje okus optimalna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.