Slivka Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec No, počasi se bliža čas, ko bodo uro spet uskladili tako, kot je prav. Komaj čakam. 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Ni ne. Zimski čas je pravilen, ker je ob 12h najkrajša senca. 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec (urejeno) Je#€š senco v tako oblačnem dnevu, kot je danes... Meni je boljše, da mi od prihoda domov do sončnega zahoda ostane čim več ur. Popravljeno 26. marec od Slivka 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec A se meni samo zdi tako al tukaj nekaj res ne štima? Da te rata strah it iz hiše, ko pomisliš, kaj vse se vozi po cestah... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 7 urami je Slivka napisal: Meni je boljše, da mi od prihoda domov do sončnega zahoda ostane čim več ur. Jaz imam tudi drsni prihod in delam nadure zjutraj, ker pač želim več od dneva. Ura naj bo, kot je bila v času Celjakih grofov. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 9 urami je Slivka napisal: Meni je boljše, da mi od prihoda domov do sončnega zahoda ostane čim več ur. Preseli se v Ljubljano. Lublančan si želijo, da od prihoda domov pa do sončnega zahoda mine čimmanj ur. Ker nimajo kaj počet. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 45 minutami je Mraušk Mčk napisal: Preseli se v Ljubljano. Lublančan si želijo, da od prihoda domov pa do sončnega zahoda mine čimmanj ur. Ker nimajo kaj počet. To si Krško in Ljubljano zamenjal.... 🙃 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Bi znalo biti, da si malo zamešal. Samo tisti tam s Kerinovega grma bi radi, da se čim prej stemni... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Eno strokovno vprašanje: prijatelja zanima, kako močno je treba priviti čep na karterju? 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec pred 4 urami je Slivka napisal: Eno strokovno vprašanje: prijatelja zanima, kako močno je treba priviti čep na karterju? 😲 Ne preveč.... 😁 Citiraj
Agerg Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Drugače je strokovno vsak šrauf dovolj zategnjen, ko prva kapljica vode ven priteče. Ali pa na nemški moment. Tisto tudi drži. Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ampak eni pa so modeli... 5.3. sem prijavil na Telekom, da je linija nizko nad tlemi. Pa so od GVOja prišli že trikrat - in linija je še vedno nizko nad tlemi. Pa je bila pred dvemi tedni zmerna burja (sunki malo čez 100km/h) pa še sneg je padel in je s tisto linijo vrglo prav po tleh in drsalo ob skale da je predrsalo tisto plastiko in so optična vlakna ven pogledala. Pa mi včeraj sosed pojamra, da so bili že dvakrat od GVOja pri njemu pa še ni nič urejeno. Si mislim 'več kot bomo težili prej bo' in napišem na Telekom še eno sporočilo. In dobim odgovor, ki me je kar posedel: "Pozdravljeni, vaš primer je še vedno v obravnavi pri skrbnikih omrežja, ki zadevo aktivno urejajo. Zavedamo se nevšečnosti, ki jih situacija povzroča, in se vam za to opravičujemo. Takoj, ko bomo imeli nove informacije oziroma bo težava odpravljena, vas bomo o tem obvestili. Prijazen pozdrav, Gal Kumar Tehnična podpora - Storitve uporabnikov / Customer Technical Support Operativno storitveni center / Service Operations Center" Kaj bi šele bilo, če ne bi 'aktivno reševali'? 1 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Fak mene po dnevu ali dveh iz kože dajejo, če kaj ni urejeno... teli pa so res maherji. A si preveril, a se ji je mogoče krogec zbrisal pa zdaj ne najdejo. Citiraj
Jest Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 1 minuto je Bini napisal: Jaz bi tisti kabel ✂️..... Samo je potem velika verjetnost, da sam ostane brez povezave v svet Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 7 minutami je Jest napisal: Samo je potem velika verjetnost, da sam ostane brez povezave v svet Verjemi, da bi kmalu bili tam.... 😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 9 urami je Bini napisal: Verjemi, da bi kmalu bili tam.... 😉 Bi šel z lopato v dolino in navkreber z njo hitro poteral ŽIVINO, haha 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.