Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz bom po?asi za?el mojega prodajat, ?e bo kak interesent :) V parih mesecih mi je uspelo naklepat vsega skupaj 4.000km in se mi zdi ?koda, da mi stoji pred bajto. Do slu?be imam namre? odli?no povezavo S?, pa ?e motor je v gara?i in bo zdaj spet aktualen ;)

Napisano

Lahko iz prve roke povem zakaj; plin ko se ti nikamor ne mudi/je gu?va/?aka? na pla?o/ipd, bencin pa ko bi rad ti??al in je vi?ek cekinov v denarnci :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Meni ne bo nikoli jasno,zakaj ljudje take fajercajge na plin predelujejo. :glare:

Ker rahlo avto ti?i? brez slabega ob?utka, da te bo po iztro?enem rezervoarju udarilo po to?lu :)

Napisano

Men se zdi pa super cena, mogo?e zato ker sm prebral opis? :ne vem:

?koda da je do tja okroglih 1000km in ?e enkrat tolk nazaj..

miataviperfinal.png

Napisano

Mene pa ?edalje bolj mika Zazotov ex V6 stroj. Se mi zdi pa precej lahkomiselno pisanje (v prometni vpisan motor s 85kw);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9641658&show=1&avto=Mazda%20MX-3%202.5%20V6%20KL-ZE

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mene pa ?edalje bolj mika Zazotov ex V6 stroj. Se mi zdi pa precej lahkomiselno pisanje (v prometni vpisan motor s 85kw);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9641658&show=1&avto=Mazda%20MX-3%202.5%20V6%20KL-ZE

?e neki kar bi te najbr? mikal :bravo:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9730929&show=1&avto=Opel%20Calibra%202.0i

miataviperfinal.png

Napisano

Oblikovno in plinsko gledano, vsekakor. Motorizacija pa je bila v takmu avtu tudi 2.5 V6 in pa 2.0 T, sicer pa rde?a barva nikakor ne sodi med moje ljub?e, prej nasprotno.  :zvizga:

Napisano

Niti slu?ajno, tole je biv?i avto na?ega g. Ajvarja, sem prepri?an. Moj sicer tudi ni imel Webasta vgrajenga. ;)

P.S. Kaj je prodajalec ?elel povedati s tem, ko navaja odli?ne pospe?ke? Pa? ima tistih 8,5 do 9s pri 0 do 100 kmh in to je to.  :ne vem:

Napisano

ho?e? re?t jih je imel... pri 270kkm in z vso plinsko instalacijo not jih pa? nima ve?

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.