Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

U super:) Posredovano. Upam, da bova dve voznici Mazde v dru?ini:P

Lihkar zvedu, da je bla dons zaarana, do sobote... :S
Napisano

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Lepa izgleda... edino pri opisu mi ni jasno, kaj ima takega od opreme, da je "eden retkih s tako opremo ce ne celo edini v slo" ... edino "head up display"je nestandardni del opreme, ce ga res sploh ima... na slikah ni videti :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Lepa izgleda... edino pri opisu mi ni jasno, kaj ima takega od opreme, da je "eden retkih s tako opremo ce ne celo edini v slo" ... edino "head up display"je nestandardni del opreme, ce ga res sploh ima... na slikah ni videti :) ... 

Zanimivo, da nima niti navigacije in daljin?ka zanjo, ki jo ima marsikatera tastara 6-ka oz. skoraj vse z GT opremo.  :zvizga:

Napisano

Huda je huda,pa sumlivo pocen :) ja isti ma body kit k moja,vse isto,spredn,zadn odcijac,izpuh,isti smorm sam na moji se ne vid tok k je crna barva :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

?e koga zanima, je na prodaj RX8, letnik 2004, 140.000 km, ~4200?...

glede na lastninjenje RX-a prejsnjega vikenda lohk recem, da kolker je uzivancije in nasmeska pri voznji, taka je zalost ko gres tankat :D
Napisano

Pa se 200 kil ozvo?enja in kup plastike, da res ne gre nikamor.

33112_1.png

Napisano

Uf ?koda bi je bilo za tja noter.  :wub:

Podobna ?ustva gojim do teh strojev (zarad katerih sem se zaljubil v to znamko);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9855275&show=1&avto=Mazda%20323%20F

Napisano

Za moj okus je tole plehnati maksimum (pininfarina dizajn in lepa mooodra barva, le ?e 3.0 V6 bi moral bit);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9676234&show=1&avto=Peugeot%20406%20Coup%E9%202.0%2016V

P.S. ?mego bi dodal ?e en kriterij, da bi ga Japonc naredu ne pa Francoz.  :hudicek:

Napisano

Za moj okus je tole plehnati maksimum (pininfarina dizajn in lepa mooodra barva, le ?e 3.0 V6 bi moral bit);

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9676234&show=1&avto=Peugeot%20406%20Coup%E9%202.0%2016V

P.S. ?mego bi dodal ?e en kriterij, da bi ga Japonc naredu ne pa Francoz.  :hudicek:

?eprav so mi ti kupej?ki bli vedn u?e? :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.