Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
On 6/22/2021 at 9:16 PM, Janez007 said:

Ja se strinjam, S-max je eden bolj posrečenih avtov. 

Ogrevana sprednja šipa, s senzorjem za dež... 1800€ 😄 To pa že enga avtomatika popraviš 😈

• Všeč 2
  • Začuden 1
Napisano
dne 22. 6. 2021 ob 21:06 je scania napisal:

To so pa powershifti s-tronici in dsg. Za mene je pravi avtomatik tiptronic in mi je vseeno če prestavlja enkrat počasnej je pa ziher

Kaj pa imaš kak info glede avtomatika v Audi S6 C7 baje je kao DSG, RS6 C7 pa ima klasični automatik. 

Kake težave pri S6 automatu?? Kolk je  vzdržljiv? 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Kaj pa imaš kak info glede avtomatika v Audi S6 C7 baje je kao DSG, RS6 C7 pa ima klasični automatik. 
Oj, se pridružujem vprašanju. Kaj ma pa allroad a6 notr?
Napisano
Pred eno uro je Aless napisal:

Koliko gledam imata oba 09e menjalnik kar je 6hp26 od zf. Dober menjalnik, klasicen tiptronic

• 2 tedna kasneje...
Napisano
pred 21 minutami je scania napisal:

Meni je zunaj zlo lep, sredinska konzola v notranjosti pa mi ni glih po godu

Ja, pri fordu se mi zdi, da so sli z notranjostjo korak nazaj, proti prejsnjim modelom. Ko sm kupoval 6ko sem gledu tut Mondeote, ampak se not nikakor nebi dober pocutu, prov dolgocasno je vse skupi, prejsnji mi je bil not velik bolj usec. 

Napisano
pred 35 minutami je scania napisal:

Meni je zunaj zlo lep, sredinska konzola v notranjosti pa mi ni glih po godu

Res je. Smo že lepše videli. Ampak bi se navadil:bravo:

• Všeč 2
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Če misliš da so Seat Alhambro prenehali proizvajati ter da s koncem leta odhaja VW Sharan katerega bo nadomestil legendarni Transporter v 7.generaciji to vem.

Kaj si pa ti želel povedati?

Napisano

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Vsake oči imajo svojega malarja.... ampak tako grdega avta pa že dolgo nisem videl:blink:

E9PKF74.png?2

Hyundai Bayon :: Avtonet ::

Hunday je izbral za nove modele neko čudno masko in luči. Izgleda, da bo to trend pri njih, kar je dvorezen meč. 🤔

Napisano

Kakorkoli že, do sedaj so bili všečni avti recimo.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Res je. Novi hyundai so ratali katastrofa kar se tiče videza (tucson, i20...).skoda... Pa tako luštni so bili še 1 generacijo nazaj. 

Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Res je. Novi hyundai so ratali katastrofa kar se tiče videza (tucson, i20...).skoda... Pa tako luštni so bili še 1 generacijo nazaj. 

KIA jih žge po levi in po desni... ?zmeden?

Napisano
pred 7 urami je DonFelipe napisal:

Saj je to enoten koncern, ampak se poznajo večje razlike.

Čudno da so imena zamenjali s kombinacijo črk in številk

Ta je zanimiva videti

1074475.jpg
WWW.AVTO.NET

Hyundai i40 1.7 CRDi Style Smart.Navi, letnik:2019,16900 EUR :: www.Avto.net ::

Hunday je zelo  dober v izdelovanju manjših avtov za po mestu. Drugo naj prepustijo resnejšim  firmam. 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.