Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

A ne bi bilo lažje, da bi ta model, ki  prodaja to 6-ko  kupil na češkem prikolico in bi lahko potem tovoril pivo in hrano na  Krk ali pag 🤔

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Haha 3

Napisano (urejeno)

Nebom trdil ampak mislim da je to ta 6ka ki se je lak lupil, pa so meli pogajanja s mb servisom ker niso garancije priznali. Ne me vzet za besedo, nisem siguren

Popravljeno od scania
  • Všeč 1
  • Začuden 2
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je scania napisal:

Nebom trdil ampak mislim da je to ta 6ka ki se je lak lupil, pa so meli pogajanja s mb servisom ker niso garancije priznali. Ne me vzet za besedo, nisem siguren

Tudi sam sem najprej pomislil na tisto. Tista je imela rjavo usnje, mislim da 2019/3. Ta je 2019/4 in je ves čas na Štajerskem. Kaj pa tvoja @scania, kdaj jo bomo zagledali v oglasu? 🤔 😁

AVTOLOG.SI

Brezplačno VIN iskanje, na podlagi odprtih podatkov iz portala OPSI. Poročilo o zgodovini vozila - kilometrina, ali je bilo vozilo uvoženo...

Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je scania napisal:

Nisem se bil na testi s corollo cross, zaenkrat ostajam zvest moji mazdi 🙂

Mogoče pa je to dobro. :) Vsaj mene ti višji avti pri dolgi vožnji bolj utrudijo. Šestka je tudi razred večji avto od Corole.

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je scania napisal:

Nisem se bil na testi s corollo cross, zaenkrat ostajam zvest moji mazdi 🙂

Glede na to, da te CVT v Yarisu ne moti, utegne biti znatno močnejša Corolla Cross kar mikavna.

Napisano

Hecna registrska, da bi bila cifra še letnica rojstva, bi bilo že precej komično, hehe

WWW.AVTO.NET

Nissan Primera , letnik:2003,999 EUR :: www.Avto.net ::

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Hecna registrska, da bi bila cifra še letnica rojstva, bi bilo že precej komično, hehe

WWW.AVTO.NET

Nissan Primera , letnik:2003,999 EUR :: www.Avto.net ::

tole je pa tolk udobn avto....

Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

To je pa takoooo grd avto, da je kaj. 😃

lepota res ni, udobje je pa vrhunsko

Napisano
pred 18 minutami je dvorjan napisal:

O vrhunskem udobju se lahko pogovarjamo le pri kakšnih citroenih s hidravliko ...

Ali blazine. So tud udobne.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 6 urami je dvorjan napisal:

O vrhunskem udobju se lahko pogovarjamo le pri kakšnih citroenih s hidravliko ...

Citrus XM ali pa predhodnik; Pallas

Napisano

Žalostno kaj dela hybridizacija in eko usmerjenost EU z vidika cene, civic gen10, ki je pred 4-5leti prišel z zelo dobrim 1.5t 180km motorjem je bil 23k eur....sedaj v novi gen11 prihaja 2.0 ehev in cena kar naenkrat +10k eur....bojda bo vstopni model 33.8k eur🤔😔....s tega vidika je pa Mazda ena redkih (če ne edina JAP znamka), ki še ponuja vse motorje...kar je zelo pozitivno👍in se še niso uklonili vsem novodobnim nebulozam....

HONDA.SI

bo motorji. Zapeljite Civica in začutite,

• Všeč 3
  • Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano
dne 3. 10. 2022 ob 15:22 je dvorjan napisal:

pa tut pri tem, sem jo tut sam mel, zato vem kaj govorim

Napisano
dne 5. 10. 2022 ob 21:43 je sportman333 napisal:

Žalostno kaj dela hybridizacija in eko usmerjenost EU z vidika cene, civic gen10, ki je pred 4-5leti prišel z zelo dobrim 1.5t 180km motorjem je bil 23k eur....sedaj v novi gen11 prihaja 2.0 ehev in cena kar naenkrat +10k eur....bojda bo vstopni model 33.8k eur🤔😔....s tega vidika je pa Mazda ena redkih (če ne edina JAP znamka), ki še ponuja vse motorje...kar je zelo pozitivno👍in se še niso uklonili vsem novodobnim nebulozam....

HONDA.SI

Koliko časa bodo še klonili je vprašanje. Upam, da čimdlje.

N7rRRL1.jpg

Napisano
dne 5. 10. 2022 ob 21:43 je sportman333 napisal:

HONDA.SI

Čez lužo ga full hvalijo. Za pogledat mi pa res ni neki 🤔

Upam, da pride type R tudi v evropo.

Napisano

Pride že že... Cena pa malo pod 50K€. 

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 2
  • Zmeden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Oblikovno mi (še vedno) ni všeč.

Napisano
pred 39 minutami je Z M A J napisal:

Oblikovno mi (še vedno) ni všeč.

Riž... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.