NevLado Napisano 17. september, 2025 Prijavi Napisano 17. september, 2025 pred 9 urami je x-layer napisal: Zdravo. Znanec mi je poslal tale link: Mazda CX-3 Revolution + 4x4 + BREZ POLOGA TUDI ZA TUJCE, letnik:2015,7474 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net Pozna kdo prodajalca? Ker sam nisem imel nobene dizel Mazde, me zanima, če ima tudi ta motor kakšne znane težave? Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen. 4 Citiraj
x-layer Napisano 18. september, 2025 Prijavi Napisano 18. september, 2025 Kupuje znanec, sam sem na Mazda bencinarjih od leta 2004. Klical me je, ker kupuje avto za hčerko in je njej tale padel v oko... Bom rekel, da naj poiščejo bencinarja. Hvala. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 18. september, 2025 Prijavi Napisano 18. september, 2025 pred 21 urami je NevLado napisal: Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen. Ja, raje jih prepusti meni... Ena je imela 360.000, preden je šla od hiše - kar je bila velika napaka. Druga ima skoraj 240.000 in se pripravljam na menjavo zobatega jermena... Moj nasvet: kakšne vožne pa imate? Če ni vsak dan v enem kosu vsaj 50 km, potem res ni dizelaš za vas. Če je pa ogromno mestne vožnje z pogostim stanjem na semaforjih, kjer start-stop matra motor na veliko, je pa dizel še toliko manj... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
NevLado Napisano 20. september, 2025 Prijavi Napisano 20. september, 2025 dne 18. 9. 2025 ob 14:03 je Slivka napisal: Ja, raje jih prepusti meni... Ena je imela 360.000, preden je šla od hiše - kar je bila velika napaka. Druga ima skoraj 240.000 in se pripravljam na menjavo zobatega jermena... Moj nasvet: kakšne vožne pa imate? Če ni vsak dan v enem kosu vsaj 50 km, potem res ni dizelaš za vas. Če je pa ogromno mestne vožnje z pogostim stanjem na semaforjih, kjer start-stop matra motor na veliko, je pa dizel še toliko manj... Ti si pa tut ko boben in lajna, skyactiv dizli niso to, kar si vozil/voziš ti in se nedaš in nedaš prepričat 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. september, 2025 Prijavi Napisano 21. september, 2025 pred 17 urami je NevLado napisal: Ti si pa tut ko boben in lajna, skyactiv dizli niso to, kar si vozil/voziš ti in se nedaš in nedaš prepričat Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 21. september, 2025 Prijavi Napisano 21. september, 2025 pred 22 urami je NevLado napisal: Ti si pa tut ko boben in lajna, skyactiv dizli niso to, kar si vozil/voziš ti in se nedaš in nedaš prepričat Ko bo FuksWagen vzel konec najbrž ne bom več rabil sedemsedežnika - pa si nabavim enega tega zlo-glasnega skyactiva, pa da se sam prepričam, a je problem v avtu al v vozniku... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 22. september, 2025 Prijavi Napisano 22. september, 2025 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21383784&display=Opel Zafira 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 22. september, 2025 Prijavi Napisano 22. september, 2025 yikes opel... Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 24. september, 2025 Prijavi Napisano 24. september, 2025 Zanesljivo, trpežno, poceni. Če bi kdo rad naredil ekspedicijsko vozilo, je to krasna priložnost: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21486975&display=Mitsubishi L 300 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 24. september, 2025 Prijavi Napisano 24. september, 2025 Tri kose za tale dixie, dej nehi 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 24. september, 2025 Prijavi Napisano 24. september, 2025 Morda za predelati v avtodom. Citiraj
Slivka Napisano 24. september, 2025 Prijavi Napisano 24. september, 2025 pred 4 urami je g.Wankel napisal: Tri kose za tale dixie, dej nehi Ta dixi se pelje tja, kamor ti iz balkanskega motornega vozila niti videl ne boš... In koliko si ti dal za tisti šotor? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 24. september, 2025 Prijavi Napisano 24. september, 2025 (urejeno) Ma lahko se pelje tja kamor ri nikoli sonce ne posije, pa ne bo vreden 3K. Stopi malo na realna tla. Popravljeno 24. september, 2025 od g.Wankel Citiraj
Tilen5 Napisano 25. september, 2025 Prijavi Napisano 25. september, 2025 Pomoje dal kako nulo preveč za ta shit-box. 😂😂 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 25. september, 2025 Prijavi Napisano 25. september, 2025 To se mi je tud zdelo, pol sem pa videl da ima bullbar... ja to pol čist spremeni dejstvo, da je tole 30 let star skret. 😜 1 Citiraj
Agerg Napisano 25. september, 2025 Prijavi Napisano 25. september, 2025 Trg bo povedal svoje. Ne glede koliko pametujete. Če gre za 20 jurjev, pa naj gre, če kdo plača. Citiraj
Slivka Napisano 25. september, 2025 Prijavi Napisano 25. september, 2025 pred 16 urami je g.Wankel napisal: Ma lahko se pelje tja kamor ri nikoli sonce ne posije, pa ne bo vreden 3K. Stopi malo na realna tla. 1. Meni na vrhu hriba skoraj vedno sije sonce. Kadar je nizka oblačnost, je pri meni sonce, v dolini pa ne... 2. Taka stara Micka zna narediti več kilometrov kot kak popolnoma nov ... ... one. 3. Bomo videli, koliko časa se bo prodajal in koliko bo spustil ceno. Je pa to zelo nišno vozilo, pa je krog potencialnih kupcev majhen. 4. Nikogar ne prepričujem, da mora kupiti za tak denar. Vse je odvisno od pogajalskih sposobnosti. Jaz sem samo omenil, da je to krasna osnova za predelavo v terensko zelo zmogljiv manjši avtodom za dve do tri osebe, da bi si nato ogledali npr. Tunizijo, Maroko, Turčijo, Savdovo Arabijo, Romunijo, Balkan, ... ... ... Se pravi - krasna osnova za avanturiste... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. oktober, 2025 Prijavi Napisano 6. oktober, 2025 Slučajno naletel na tole ponudbo, če koga zanima... In samo tako, informativno, tistega "starega dixija" ni več v ponudbi. Očitno je bil vreden 3.000€... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 6. oktober, 2025 Prijavi Napisano 6. oktober, 2025 (urejeno) pred 28 minutami je Slivka napisal: In samo tako, informativno, tistega "starega dixija" ni več v ponudbi. Očitno je bil vreden 3.000€... Ja takoj ko je zbirsal eno nulo je šel, rjavet naprej k drugemu lastniku 😂 Popravljeno 6. oktober, 2025 od Tilen5 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
g.Wankel Napisano 6. oktober, 2025 Prijavi Napisano 6. oktober, 2025 pred 57 minutami je Slivka napisal: In samo tako, informativno, tistega "starega dixija" ni več v ponudbi. Očitno je bil vreden 3.000€... Sam informativno, če oglas zgine po enem mesecu, še ne pomeni, da se avto proda. 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. oktober, 2025 Prijavi Napisano 6. oktober, 2025 Pred eno uro je g.Wankel napisal: Sam informativno, če oglas zgine po enem mesecu, še ne pomeni, da se avto proda. Ne vem, kateri koledar ti uporabljaš, ampak po mojem koledarju od 24.9. do 6.10. ni en mesec... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 6. oktober, 2025 Prijavi Napisano 6. oktober, 2025 24.9. si ti na forum objavil. Kdaj je bil pa na avto.net objavljen oglas? Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2025 Prijavi Napisano 7. oktober, 2025 Zgleda dobro in relativno ugodna za 5 Smukov https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21532120&display=Mazda MX-5 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. oktober, 2025 Prijavi Napisano 7. oktober, 2025 Haha, avto naj bi bil v garaži med oktobrom in majem a zraven da komplet 15 colskih na zimskih gumah. 🤪 V garaži so zimaki obvezni al kaj? Vse to tako razlaga, kot bi bil sam lastnik ves čas pol pa vidiš, da je samo zadnje 4 leta. Torej kaj se je prej delalo z avtom se ne ve, sigurno pa ne tako nežno kot razlaga. Razpokane feltne, razpokan odbijač. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.