samSimon Napisano 17. februar Prijavi Napisano 17. februar pred 33 minutami je Bini napisal: Se že zabavam, kaj šele bo.... 🤣😉 Ja kaj neki bo... zagnojili bojo vse teme spet s tem političnim razdvojevanjem. 🙄 Citiraj
g.Wankel Napisano 18. februar Prijavi Napisano 18. februar Ne vem, a bi dal pod ''tole je pa kar smeh'', ampak enim ne bo smešno Logar.mp4 2 4 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Boss Napisano 18. februar Prijavi Napisano 18. februar Je kr v redu tuki, ker tole ni smešno ampak pač zelo blizu resnici. 2 2 Citiraj
Alex Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar Pred eno uro je Bini napisal: Meni pa je..... 🤣 🙃 😂 😉 Meni tudi. Dobro narejen AI.👍 1 Citiraj
Boss Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar Je bil danes Logi na soočenju in milo rečeno je tipček popoln mutivoda. Ko na nekaj noče odgovorit dela besedne saltomortale sam, da ne pove da al pa ne. Sicer se mi je pa mal zasmilil, ker sta ga gologlavi in oskrbovalec vrtov (beri Vrtovec) pustila na cedilu in nista prišla... prpa pač. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar (urejeno) Ja, zato me ne prepriča 100%, ker nikoli ne odgovori z dejanskim odgovorom (ok, res je sicer politik). 6 čut mi pravi, da je tole lepa predstava in bo skočil s SDS v koalicijo. Kar je škoda, ker, če bi bila res stranka, ki ne bi delila ljudi in bi delala v prid države, bi jo obkrožil. Tako bo pa treba spet obkrožiti manjše zlo Popravljeno 20. februar od g.Wankel 3 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Janez007 Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar Sam si želim nekaj normalnega, okrog sredine, čim bolj podobnega tehnični vladi, da se ta ne bi ukvarjala z ideološkimi temami, ampak z realnimi težavami. 7 1 Citiraj
skritikrt Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar Meni je pri njem dovolj,da vem,kako je glasoval ob sprejemanju zakona o migrantih....velja tudi za Irglovo in njegove ostale "prebežnike". Citiraj
SeekK Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar pred 2 urama je Janez007 napisal: Sam si želim nekaj normalnega, okrog sredine, čim bolj podobnega tehnični vladi, da se ta ne bi ukvarjala z ideološkimi temami, ampak z realnimi težavami. Enako. Samo težava je, da to ne pumpa/aktivira ljudi in se slabo prodaja.. 1 Citiraj
Alex Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar Jaz bi tudi rad,da bi bil kdo od kandidatov bolj levo usmerjen, pa da ne bi kradel kot sraka in bil zapohan cele dneve. Aja, ga ni takega. Ja nič ... 1 Citiraj
Alex Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Še eden izmed uspehov trenutne vlade.😉 https://info360.si/aktualno/statisticni-urad-stevilo-slovencev-ki-jim-grozi-revscina-raste/ 1 Citiraj
Bini Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Na račun teh se je pa povečalo število vse več in bolj bogatih..... Potrebno bo obdalčit te in bo vsega dovolj... 🤔 2 Citiraj
Alex Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 2 urama je Bini napisal: Na račun teh se je pa povečalo število vse več in bolj bogatih..... Potrebno bo obdalčit te in bo vsega dovolj... 🤔 Predvsem pa bo potrebno manj obdavčit upokojence in na splošno vse, ki prispevajo v blagajno. Upajmo,da bo po volitvah bolje za vse, ne samo za priviligirance. 1 2 Citiraj
Jest Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Saj pokojnine niso skoraj nič obdavčene... Kar se plačuje, je dodatek za dolgotrajno oskrbo in zdravstveno zavarovanje... Akontacije dohodnine pri večini ni (edino če ima pokojnino višjo od nekje 1.700 € ... Odpadejo tudi prispevki za pokojninsko varstvo, za zaposlovanje, za starševsko varstvo,... Izjema je samo, če še vedno delaš... Takrat pa je nekaj prispevkov ... Sicer pa bi ti to moral vedeti... saj si že v penziji ... Se pa strinjam, da bi lahko znižali obdavčitve plač pri tistih, ki so še zaposleni. Pa DDV... ceprav dvomim, da bi znižanje DDV kaj pripomoglo k temu, da bi se zadeve pocenile... Je bolj verjetno, da bi trgovci pobasali to razliko ... 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
skritikrt Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar (urejeno) Je sin kupil knjigo..zna biti res zanimiva🧐 Popravljeno 21. februar od skritikrt 2 2 1 Citiraj
Alex Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 2 urama je skritikrt napisal: Je sin kupil knjigo..zna biti res zanimiva🧐 Važna je drža. In pogled.😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Brez zamere, ampak kakšen zakompleksiran sin. A ne bi raje lovil kakšne češplje? 2 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Alex Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar 😂😂 https://www.24ur.com/novice/slovenija/svoboda-in-golob-tarci-kibernetskega-napada.html Citiraj
Alex Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 2 urama je Boss napisal: Baje da so bli Rusi. Ja,doma iz Pohorja. Citiraj
Boss Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Pred eno uro je Alex napisal: Ja,doma iz Pohorja. Ne no, a pol so bli kletarji Citiraj
skritikrt Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 4 urami je g.Wankel napisal: Brez zamere, ampak kakšen zakompleksiran sin. A ne bi raje lovil kakšne češplje? Po čem pa sklepaš,da bi naj bil zakompleksan?!...v ogledalo se poglej. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.