Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne zanima, če so dobili njegovi otroci zadoščenje. Pri nas so vse kazni na splošno prenizke. Za vsakega najdejo vedno neko olajšavo. Recimo, kdor je mrtvo pijan in naredi nesrečo, kjer so mrtvi, ima le ta olajševalno okoliščino, da ni vedel točno , kaj dela , saj je bil močno opit.
-
No, saj v bistvu se tokrat strinjam s tvojim zapisom. Saj neke vrste demokratični socializem (uf,ta beseda mi ni všeč, ker se je zlorabljal v preteklosti) bi pa prvo kot prvo, morali biti vsi pošteni. Da bi to dosegli, bi morali imeti: 1. Res pošteno , neodvisno, nepodkuplivo , hitro delujoče sodstvo in policijo. 2. Visoke, ne visoke, astronomsko visoke kazni za kraje, podkupovanje, utaje davkov, tuje prisvajanje. Posebno visoke kazni bi morale biti za kraje javnega denarja. Nobenih popuščanj, nobene milosti. 3. Politikom bi morali pred nastopom funkcije vse pregledati, imetje, račune. Po preteku funkcije bi morali imeti vse imetje enako, razlika bi bila le v vrednosti plač (za recimo 4 leta). 4. Posebna policija bi skrbela za to, da ugotavlja izvor premoženja (tukaj bi pregledali vse tiste, pri katerih ne gre skupaj bogastvo z njihovim delom in prihodki). Za kar ne bi imeli dokazila, v momentu zaplenit. 5. Zdravstvo bi moralo biti na voljo vsem, in to takoj. Ne čez eno leto in ne čez dve.... In še in še... In po kakih petdesetih letih bi mogoče lahko začeli razmišljati v smeri nekega "Demokratičnega socializma". Seveda bi morali že enkrat odpraviti tudi vso demagogijo in delitve.
-
Ja. 1 po 1 moreš dal Vstavi. Pa jo pozicionira točno v tekst oz. pravilni vratni red.
-
Saj se jih da razvrstit tudi po vrsti. Je pa malo telovadbe in ni glih enostavno.
-
Meni je pa čudno,ko priloge not mečeš,in želiš nek logični vrstni red,jih prikaže lih kontra. Bi mislil,da bo tista slika,ki si jo prvo dodal kasneje v članku prikazana prva oz. na prvem mestu,pa jo kaže zadnjo. Sem se sicer že navadil,in jih mečem lih kontra v članek,a včasih vseeno pozabim,in malce čudno izpade...😄
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.