skritikrt Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ha,ha,ha....Robert Golob bi korupcijo rihtal..."frajer",ki "mora" v ril lezt😂🤣...se točno vidi,daje nedo drugi "glavni". Citiraj
FuManchu Napisano pred 11 urami Avtor Prijavi Napisano pred 11 urami Golob bo odletel potem?🤣 Citiraj
Z M A J Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 37 minutami je FuManchu napisal: Golob bo odletel potem?🤣 Kaj pa če nima KRIL, a mu bo morda pomagal RED BULL? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Je pa zanimivo, da na prejšnjih volitvah ni nihče omenjal boj proti korupciji... Citiraj
Janez007 Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami (urejeno) Če kdo misli, da bo katera od 2 zmagovalk volitev preganjala korupcijo. 😄 Če sem pred 2004 še verjel, da misli nekdo resno, sem po letu 2004 spoznal, da sem naiven. Plakati in članki v medijih so za zmago potrebni in stanejo. Popravljeno pred 8 urami od Janez007 2 Citiraj
FuManchu Napisano pred 8 urami Avtor Prijavi Napisano pred 8 urami pred 2 urama je Z M A J napisal: Kaj pa če nima KRIL, a mu bo morda pomagal RED BULL? Al pa raketo v rit🤣 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 18 urami je FuManchu napisal: Kaj bo holob sestavil vlado al ne? 🤣 pred 3 urami je FuManchu napisal: Golob bo odletel potem?🤣 pred 17 minutami je FuManchu napisal: Al pa raketo v rit🤣 Tedenski višek inteligence. 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 5 urami je Janez007 napisal: Če kdo misli, da bo katera od 2 zmagovalk volitev preganjala korupcijo. 😄 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ste zadovoljni z izidom volitev? Citiraj
Janez007 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) pred 17 minutami je MazdaBoy napisal: Ste zadovoljni z izidom volitev? Popravljeno pred 3 urami od Janez007 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 3 urami Avtor Prijavi Napisano pred 3 urami Pred eno uro je MazdaBoy napisal: Ste zadovoljni z izidom volitev? Sem💪 Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 59 minutami je Alex napisal: Ni slabo Izidi volitev ali komad od Balaševića? 😁 2 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 59 minutami je etcho napisal: Izidi volitev ali komad od Balaševića? 😁 Komad, seveda.🤗 Citiraj
skritikrt Napisano pred 32 minutami Prijavi Napisano pred 32 minutami Jaz sem prepričan,da bodo z tem podkrepili zaupanje v njihove resne namene za boj proti korupciji,in Stevanovića pridobili na svojo stran.😂🤣 Da bi sedaj z "stevotom" sestavili koaoicijo,bodo pa potrebovali najmanj božji čudež...izgleda,da je stevo bolj inteligenten kot levaki (kar veliko pove)...aja-čudež-šment-niso verni🤔...kaj,a tistih en-dvakrat,ko je ptiček bil v cerkvi...a tisto velja? Ko @g.Wankel toliko piše o inteligenci lahko rečeš samo "Can't argue with stupid" Stevanović razkrinkal vladajoče: "Vdirajo mi v elektronsko pošto in v mobilni telefon!" - Demokracija DEMOKRACIJA.SI Piše: Spletni časopis “Nedolgo nazaj, dva ali tri dni, sem dal svoj mobilni telefon kolegu, da ga odpelje do... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 20 minutami Prijavi Napisano pred 20 minutami (urejeno) Mobilni telefon je dal kolegu za tri dni. Fascinirajo me ljudje, ki to zgodbico vzamejo za resnično Se strinjam, ''can't argue with stupid'' Popravljeno pred 17 minutami od g.Wankel 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
FuManchu Napisano pred 7 minutami Avtor Prijavi Napisano pred 7 minutami Samo holob pa Janković pa sta res poštenjaka ni kej. Kdor ju je volil "svaka čast, nje" 🤣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.