Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sicer pa, možakarji, je Janša pravi za nas. On je tako jasnoviden. 

Ne verjamete?

Kar poglejte konkreten dokaz, ki je povsem dokazljiv: edino Janša je Trumpu čestital za ponovno izvolitev in to štiri leta prej, preden je bil izvoljen! S takšno jasnovidnostjo bo Slovenijo popeljal mimo vseh kriz in težav...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Kar poglejte konkreten dokaz, ki je povsem dokazljiv: edino Janša je Trumpu čestital za ponovno izvolitev in to štiri leta prej, preden je bil izvoljen!

Ne bo držalo. Mal glej "Kdo vam laže".

Jaz verjamem poročanju edine poštene TV hiše Nora TV, ki je dokazala, da Jajo takrat (že ene pet let nazaj) sploh ni čestital za zmago trumpu .

V oddaji "Kdo vam laže" je voditelj predstavil neizpodbiten dokaz - čivk samega Jajota. V prvem delu čivka lepo piše, da jajo čestita Biden-u za uspeh na volitvah. Drugi del čivka, kjer jajo čestita trumpu za zmago je ostal zakrit. In tako je lažnivi kljukec Tomašič jasno in nedvoumno dokazal, da je bila čestitka za zmago oranžnemu samo konstrukt s strani levakov. Se pravi, laž.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Kaj pa zdaj.... :blink:

Kučko se bo obesil, če ne bo Zoki hitro sestavil neko koalicijo:lol:

N7rRRL1.jpg

Napisano

Kalimero bi pa še vedno volitve razveljavil, ker ni zmagal.

33112_1.png

Napisano

Potem ne bo sestavljal vlado? Ker volitve po njegovem niso bile legitimne... :P 

• Ljubim 1
  • Hvala 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pravkar je Jest napisal:

Potem ne bo sestavljal vlado? Ker volitve po njegovem niso bile legitimne... :P 

Tole je cel kaos... če bo celo sestavil vlado, kako bo potem zagovarjal neveljavnost volitev... ni mu lahko. Zdaj razumem zakaj se nekaterim smili in da je za vse njegove težave kriv Kučko.

33112_1.png

Napisano

Sem rekel,da ne bom tukaj več komentiral. A tole vam moram prišepniti.

V našem bloku živi oseba, ki je kandidirala na listi stranke resni.ca.

V Kopru je bila na četrtem mestu, skupno.

Danes sva se malo pogovarjala, kako in kaj misli Stevo. Najprej nič. Da ne ve nič. Vrtal sem in vrtal... Nato je počasi, med vrsticami, le povedala, da bodo podprli oziroma ne bodo ...Ne smem na žalost povedati. 😔

Sam pa vem. 😎

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

Napisano

Uuuu super, tole igrco smo se šli v prvem razredu OŠ... jaz pa neki vem, ti pa ne hehehe ... blo je smešno dokler ni Mitja po nosu dobu

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Danes sva se malo pogovarjala, kako in kaj misli Stevo. Najprej nič. Da ne ve nič. Vrtal sem in vrtal... Nato je počasi, med vrsticami, le povedala, da bodo podprli oziroma ne bodo ...Ne smem na žalost povedati. 😔

Sam pa vem. 😎

Če ne bodo nikogar je tako ok.... 😁🫣 

Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Sam pa vem. 😎

https://www.24ur.com/novice/slovenija/kdo-bo-novi-predsednik-drzavnega-zbora.html

Napisano

Sigurno bolš kot tista baba pritegnjena.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Pa koji kurac mora nekdo iz tujine glasovat na Slovenskih volitvah... pa še stroške mu moramo vrnt... pa ta kurji mozag je čist prtegnjen. 

Volilec je lahko samo tisti, ki ima slo državljanstvo in ima stalno prebivališče v SLoveniji. Odločamo se o stanju v Sloveniji in ne v Avstraliji, Argentini in drugih vukojebinah.

pred 3 urami je FuManchu napisal:

Sigurno bolš kot tista baba pritegnjena.

No je - enga klovna zamenjali z drugim... Tole je res en cirkus.

Zdej bo pa moral uslugo vrnit in pomagat Jajotu sestavit vlado... kako predvidljiv scenarij ... Virant mu je že čestital.

• Všeč 3
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

Pa koji kurac mora nekdo iz tujine glasovat na Slovenskih volitvah... pa še stroške mu moramo vrnt... pa ta kurji mozag je čist prtegnjen. 

Volilec je lahko samo tisti, ki ima slo državljanstvo in ima stalno prebivališče v SLoveniji. Odločamo se o stanju v Sloveniji in e v Avstraliji, Argentini in drugih vukojebinah.

Vsake toliko pogledam sem, vsakič preberem samo zadnjo objavo in vsakič trofim na objavo, pri kateri si mislim: pa ta sigurno samo trola, gotovo ne misli resno...

@Boss, še dobro, da koji kurac iz tuđine sploh ima volju se ukvarat z nami pa glasovat. Jer oni še govore pravu sloveštinu in njihov mozak ne pozna izraza 'vukojebina'. Mi smo se pa že asimilirali...

Nismo se pa še popolnoma asimilirali. Ker če bi se, bi sprejeli srbski način razmišljanja: kjer je Srb, tam je Srbija. Nam se pa za naše Slovence gladko jebe, če živijo v tujini...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 11 urami je skritikrt napisal:

Me prav zanima, kje se placa 100€ (ali pa v naslednji sekundi - ja pol pa 50€) za poštnino za vračilo izpolnjene glasovnice. 

• Všeč 2
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Po svoje sem zadovoljen, ker sem 4 leta poslušal jamranje kako nam gre slabo, še nikoli tako slabo. Sedaj pričakujem bencin spet po 1 €, cca 10% višjo plačo zaradi dohodninske razbremenitve,  pa nižje davke (DDV 19% namesto 22%), porihtali bodo zdravstvo, da bom prišel takoj na vrsto, porihtali dolgtrajno oskrbo, pa še prispevek znižali, pa kaznovali korupcijo (tudi v svojih vrstah), vodili povezovalno politiko neizključevanja.

Razen cene bencina vse drugače, kot je bilo v mandatu 2020-21. Sliši se super. :) 

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 2
Napisano

Faci za lepše jutro😁

IMG_20260411_092224.jpg

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Me je presenetil govor👍

To bo šlo v zgodovino naše države.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Kako pa kej v Murglah danes? 🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 16 urami je Slivka napisal:

in njihov mozak ne pozna izraza 'vukojebina'.

Dobr ti veš kje je to :hudicek: 

da ne bo prevelik stres pa ponujam slovenski izraz... volkojebalnica ali volkofukalnica

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Saj ne vem, komu naj jebem vse po spisku: Fordu ali Hankooku.   Po 12.000 km so gume za v kanto. V bistvu so bile že zdavnaj za v kanto, samo nisem pričakoval, da jih bo tako hitro pobralo.   Gume naj bi bile napumpane na 2,8 bar. Jaz jih pumpam na 4,3 bar.   Gume so C (cargo), ker ima Ford 2.500 kg, kadar je polno obremenjen - in pri nas je to kar pogosto. Vožnja je pa zmerno do pretežno po ovinkastih hribovskih cestah.   Ko jih gledam, se mi zdi, da so SPET znotraj bolj obrabljene kot zunaj, vsekakor je pa sredina najbolj ohranjena. Kot da bi bile premalo napumpane - čeprav so bar in pol čez navodila. In obrabljene so približno enako, kar bi pomenilo, da sta obe premi slabo nastavljeni... Ali pa so optiko nastavili za navadni, dvokolesni pogon, pa štirikolesni zdaj gume pobira po notranjem robu bolj kot po zunanjem, po sredini je pa sploh ne pobira... Ni logično. In ne zastopm. Mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma...   Ali so pa gume take, da imajo mehke robove in trdo sredino - kot motoristične...   Še slike.   Sprednja guma:     Zadnja guma:        
    • Tvoj AI je bolj levo usmerjen, ker verjetno upošteva, kaj pišeš in kaj prebiraš na spletu, moj je realen. Kaj zdaj. A bomo poklicali črno kocko, da pove, kaj je res?🤗
    • my point exactly... če se bo poslušalo švabe bomo spet korakali.
    • Kaj zavajam, pismo k bi Janšo poslušal, kako obrne stavke... dej poglej kaj ti je tvoja UI napisala in o čem si ti pisal v prejšnjem postu. Dal si poudarek na nemško avtomobilsko industrijo in da smo brez nemcev opleli in na to sem ti odgovoril.   8% Slo izvoza je v avto industriji in to v Nemčijo, Francijo in v vse ostale države kamor izvažamo produkte avto industrije. Kje je tukaj zavajanje ne vem. A si ziher, da tale UI daje pravilne podatke, ker vem, že dolgo na pamet, da to ni 18-20% Če gre 33% od teh 8% v Nemčijo to pomeni par procentov skupnega izvoza.    In ker vidim, da je tukaj ratal trend pomoči z UI sem še sam dal v Copilota, ki je samo potrdil moje navedbe.   📊 Glavne izvozne panoge Slovenije (delež v %) Panoga / skupina izdelkov Delež izvoza 💊 Farmacevtski izdelki (zdravila) ~40,8 % ⚡ Električna oprema in elektronika ~8,6 % 🚗 Vozila in avtomobilska industrija ~8,0 % 🛠️ Stroji (vključno z računalniki) ~7,2 % ⛽ Mineralna goriva (nafta, energenti) ~4,7 % 🧴 Plastika in izdelki iz plastike ~2,9 % 🔩 Aluminij ~2,5 % 🏗️ Železo in jeklo ~2,2 % 🌲 Les in lesni izdelki ~1,6 % 🔬 Optična in medicinska oprema ~1,6 % Ostalo (manjše kategorije skupaj) ~20 %   Enake podatke mi je vrgel tudi Google AI assistent   Celotni avtomobilski sektor v Sloveniji šteje okoli 40.000 delovnih mest in če izberemo tretjino za dobavitelje nemčije je to le kakih dobrih 13.000 delovnih mest.
    • Boss, zopet zavajaš.😉 Nemčija je daleč najpomembnejši trg za slovenski izvoz — in posebej za avtomobilsko industrijo. Ključne številke: Nemčija predstavlja približno 18–20 % celotnega slovenskega izvoza.  Pri slovenski avtomobilski industriji je odvisnost še precej večja: približno 33 % izvoza slovenskega avtomobilskega sektorja gre v Nemčijo.  avtomobilska industrija sama predstavlja okoli 20 % vsega slovenskega izvoza in približno 10 % BDP.  Slovenija ima več kot 100 Tier-1 in Tier-2 dobaviteljev za evropske proizvajalce avtomobilov.  Skoraj vsi večji slovenski avtomobilski dobavitelji delajo neposredno ali posredno za: Volkswagen BMW Mercedes-Benz Audi Porsche ter njihove dobaviteljske verige. Po ocenah industrije je neposredno ali posredno na nemško avtomobilsko industrijo vezanih približno: 40.000 delovnih mest v Sloveniji, in velik del industrije v Savinjski, Koroški, Dolenjski ter Štajerski regiji. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.