Boss Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 4 urami je Janez007 napisal: Sedaj pričakujem bencin spet po 1 € A viš kako so dobro začeli... v torek se bodo predvidoma cene goriv znižale in smo na dobri poti proti enemu evru. Pa tolk mal je blo treba, sam Stevota je blo treba izvolit. Počak, da se še vlada konstituira pol bo do vse cene strmoglavile in bo raj na zemlji, no vsaj v Sloveniji. Škoda, da nimajo ustavne večine, da bi še ustavo in zakon o volitvah spremenili po vzoru Orbana. Pol Slovencev nujno rabi avtokrata na oblasti, ker drugače ne vejo kako naj se obrnejo in kdaj se je treba it usrat. Navodila je treba imet pa tud če so v obliki odlokov. Citiraj
etcho Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april Pred eno uro je MazdaBoy napisal: Fugira se 😆 1775838691352409.mov 1.91 MB · 3 prenosi A to z bonbončkom? 😁 Citiraj
skritikrt Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april Pred eno uro je FuManchu napisal: Kako pa kej v Murglah danes? 🤣 Zgrinjajo se temni oblaki z točo,nalivi,strelami in grmenjem...pravi vesoljni potop......POTOP!!! "Majhna" bitja zna celo odplakniti😂🤣 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 1 uro je Boss napisal: Dobr ti veš kje je to da ne bo prevelik stres pa ponujam slovenski izraz... volkojebalnica ali volkofukalnica V kratkem boš prejel LOPATNO VABILO, ohohoho 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 5 urami je skritikrt napisal: Zgrinjajo se temni oblaki z točo,nalivi,strelami in grmenjem...pravi vesoljni potop......POTOP!!! "Majhna" bitja zna celo odplakniti😂🤣 Nič od tega ne drži… Sem se danes peljal skozi Murgle in je tam sijalo sonce … 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 7 urami je skritikrt napisal: Zgrinjajo se temni oblaki z točo,nalivi,strelami in grmenjem...pravi vesoljni potop......POTOP!!! "Majhna" bitja zna celo odplakniti😂🤣 Jst sem pa upal, da najmanj štriki visijo po kleteh🤣 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april pred 13 urami je Jest napisal: Nič od tega ne drži… Sem se danes peljal skozi Murgle in je tam sijalo sonce … pred 11 urami je FuManchu napisal: Jst sem pa upal, da najmanj štriki visijo po kleteh🤣 Morata brati "med vrsticami"😉...sveto pismo-vesoljni potop,ki spere vso "nesnago" z sveta... Citiraj
Jest Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Med vrsticami ni nič 😳... Tudi če ful povečam 🤔🤣😂 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april pred 2 urama je Jest napisal: Med vrsticami ni nič 😳... Tudi če ful povečam 🤔🤣😂 ... Temu se reče indoktrinacija...ko si dovzeten samo za tisto,kar dovoli tisti,od katerega si indoktriniran. Tukaj pomaga samo "rdeča tabletka".🤔 V bistvu brez veze,da ti sploh kaj pišem,ker itak ne boš videl mojega komentarja🙄 Citiraj
Boss Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april pred 3 urami je FuManchu napisal: Tud molitev jih ne bo rešila A pred tem dvema? 4 1 Citiraj
Jest Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Malo manjka, da bi mu še roko poljubil v zahvalo 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april pred 1 uro je Boss napisal: A pred tem dvema? Pred zaporom in piksno vazelina Citiraj
Boss Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april To pa drži, obadva obsojenca za koruptivna dejanja.. en jemal podkupnine, drug pa se ukvarjal z zavarovalniškimi goljufijami... ja res sta za skup pa v zapor, kjer bosta milo pobirala s tal. 1 2 Citiraj
FuManchu Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Volilci holoba ne boste spali nekaj let a ne? 🤣 1 1 Citiraj
vzupan3 Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april (urejeno) pred 2 urama je Jest napisal: Malo manjka, da bi mu še roko poljubil v zahvalo Ne vem zakaj sem dobil asociacijo na 'The Godfather" 🤪 Popravljeno 12. april od vzupan3 3 Citiraj
FuManchu Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april pred 7 minutami je vzupan3 napisal: Ne vem zakaj sem dobil asociacijo na 'The Godfather" 🤪 Tako tud je😁 Roka ki te hrani... Citiraj
skritikrt Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Če mu rata,si zasluži spomenik! Še posebaj všeč mi je "...da bodo naznanili vsakega poslanca,ki bo glasoval proti..." Predsednik DZ Zoran Stevanović: vztrajali bomo pri ukinitvi RTV-prispevka INFO360.SI Resnica je predlog novele zakona o RTV Slovenija v državni zbor vložila že novembra lani, podprlo ga je 20... 1 1 Citiraj
Boss Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 14 urami je FuManchu napisal: Tako tud je😁 Roka ki te hrani... Aha, jajo je torej Kučko desnice. Stric iz ozadja. No ja zdaj mi je pa jasno zakaj konstantno omenjanje Murgeljčana na desnici. To je borba botra na desni z botrom na levi. Vse rezumljivo. 1 Citiraj
SeekK Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Pismo pa sem za komplet zamenjavo politikov, sam da nam tale populistični kavbojc skače s svojo voljo volivcev okol, je pa mal preveč divji zahod za moj okus.. 4 Citiraj
skritikrt Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 10 minutami je SeekK napisal: Pismo pa sem za komplet zamenjavo politikov, sam da nam tale populistični kavbojc skače s svojo voljo volivcev okol, je pa mal preveč divji zahod za moj okus.. Temu se reče "sveži veter".😄 1 1 Citiraj
Boss Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Pred eno uro je skritikrt napisal: Temu se reče "sveži veter".😄 To ni svež veter, če nekdo prdne... na hitr sicer zapiha, ampak je pol vsem slabo. 1 Citiraj
skritikrt Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 11 minutami je Boss napisal: To ni svež veter, če nekdo prdne... na hitr sicer zapihe, ampak je pol vsem slabo. He,he...ja,če bi pa šel z Golobom,bi pa drugače pisal...pol bi pa bil sveži veter...ma obračete se kakor piha. Čisto prav vam je-najejte se malo svojega zdravila. Je jasno kot beli dan,da ima večina volilcev "poln qurac" levih lopovčkov in lenuhov,in sedaj sledi račun. Prav je tako. Toliko o "mokrih sanjah" Citiraj
SeekK Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april the fuck dej pokaži kje se te je zlobni palček dotaknu, da vedno padeš na tak nivo komunikacije v tej temi, ki se jo noben drug ne poslužuje...komu so te replike namenjene? 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.