Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Matoz najboljša izbira:notworth:. Logično da ve, kako lopovi delujejo. Če kdo, potem pa to prav on dobro ve, ker je eden od njih:bravo:.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

To je tko k da bi dal lisici kure čuvat.

33112_1.png

Napisano
pred 26 minutami je Boss napisal:

Ali pa se lisice pritožujejo, ker je kmet dal kure za čuvat Kangalu in ne njim...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 43 minutami je Boss napisal:

Tako kot zadnja funkcja šivilje, "a de"😂

Lastno zdravilo pojejte😉

Napisano

A sem prav razumel - Matoz je pa poštenjak, ki se je zgolj infiltriral med kriminalce. Dobri ste nekateri da to verjamete.

Me zanima kolk bo ostalo od tistega razlaganja boja proti korupciji. V trenutku, ko bo njih zadevalo bo ta navidezni entuzijazem čisto oplahnil.

In razlagati o tem, da je Matoz nekaj najboljšega kar se lahko zgodi, ker ima izkušnje je precej aboten način razmišljanja. Matoz je itak znan le po tem, da ne išče nedolžnosti ampak se spravlja na procesne napake. Tudi če se miži na obe očesi in si zakriva z dlanmi ušesa, ter zraven tulimo na glas lalalalalalala, bo vedno pomenilo, daje on odvetnik krivih, ki jih lahko reši le skozi postopkovne in procesne kikse tožilstva in samega sodišča. IN ne to ni heroj pa ne glede kako nekateri nanj gledate, ko rešuje vsemogočnega polboga.

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

A sem prav razumel

Ne nisi...ti imaš itak zmeraj svoje teorije,ki "100% držijo".

Drži pa,da se je sedaj marsikdo "usral"....le zakaj🤔

Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

A sem prav razumel - Matoz je pa poštenjak, ki se je zgolj infiltriral med kriminalce. Dobri ste nekateri da to verjamete.

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

To si napisal tako, kot da Branko Zlobko je pa bil...

Ali pa Boštjan Poklukar...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To si napisal tako, kot da Branko Zlobko je pa bil...   Ali pa Boštjan Poklukar...
    • Ha,ha, bo še smeha , vidim.😅
    • Ne nisi...ti imaš itak zmeraj svoje teorije,ki "100% držijo".   Drži pa,da se je sedaj marsikdo "usral"....le zakaj🤔
    • A sem prav razumel - Matoz je pa poštenjak, ki se je zgolj infiltriral med kriminalce. Dobri ste nekateri da to verjamete.   Me zanima kolk bo ostalo od tistega razlaganja boja proti korupciji. V trenutku, ko bo njih zadevalo bo ta navidezni entuzijazem čisto oplahnil.   In razlagati o tem, da je Matoz nekaj najboljšega kar se lahko zgodi, ker ima izkušnje je precej aboten način razmišljanja. Matoz je itak znan le po tem, da ne išče nedolžnosti ampak se spravlja na procesne napake. Tudi če se miži na obe očesi in si zakriva z dlanmi ušesa, ter zraven tulimo na glas lalalalalalala, bo vedno pomenilo, daje on odvetnik krivih, ki jih lahko reši le skozi postopkovne in procesne kikse tožilstva in samega sodišča. IN ne to ni heroj pa ne glede kako nekateri nanj gledate, ko rešuje vsemogočnega polboga.
    • Tako kot zadnja funkcja šivilje, "a de"😂 Lastno zdravilo pojejte😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.