Ivan IK Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april Mazda 3 BM 1.5 dizel 2017. Fabrika kaže 51 litar rezervoar, sinoć sam malo testirao i pištolj je isključio na 40,3 litara, tj i manje ako se uzme i zapremina cevi za ulvanje goriva. Da li je moguće da je rezerva rezerve 11 litara ili se fabrika nešto zeznula. Plovak je priča za sebe, do polovine rezervoara polako pada i bukvalno se pređe oko 500 km, druga polovina bude dovoljna za 250 km ??? I sad verovati da u rezervoaru ima još 10 litara što je dovoljno za 180 km Citiraj
jk93 Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Ja, dejansko je toliko rezerve. Ko se prižge lučka na nekje 70-80 km rangea pri meni, je dejansko notri še za 200km. Isto je pri meni na Mazda 3 G120, letnik 2017. 1 Citiraj
Bini Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april pred 10 urami je Ivan IK napisal: Mazda 3 BM 1.5 dizel 2017. Fabrika kaže 51 litar rezervoar, sinoć sam malo testirao i pištolj je isključio na 40,3 litara, tj i manje ako se uzme i zapremina cevi za ulvanje goriva. Da li je moguće da je rezerva rezerve 11 litara ili se fabrika nešto zeznula. Plovak je priča za sebe, do polovine rezervoara polako pada i bukvalno se pređe oko 500 km, druga polovina bude dovoljna za 250 km ??? I sad verovati da u rezervoaru ima još 10 litara što je dovoljno za 180 km Kad ti odbroji do 00 ima još oko 5 lit. do kraja! Možeš iti do kraja (00) ali nije dobro za pumpu.... Citiraj
Boss Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Ne se z dizli igrat pa do suhega tanka vozit. Dizel ima že tako ali tako res velik dometa, da ni treba do konca vozit in če tankaš pri zadnji četrtini tanka čuvaš še črpalko v tanku in ne samo visokotlačno. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Pred leti sem že pisal o mojem testiranju, ko sem šel z Mazdo 3 G122 HB letnik 2018 (verjetno imajo dizli enak tank) cca 85 km v minus, pa je ostalo v rezervoarju še kakšna 2-3 litra bencina. Torej pri mojem avtu je bilo rezerve, ko je kazalo 0 km, še cca 8 litrov. 4 Citiraj
toto89 Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april ne vem če mi je že kdaj uspelo not nalit več ko 40l. po navadi tankam preden se prižge rezerva, ko je nekje še 80-100km dometa. in spravim not 30-35l Citiraj
Jaka32 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Enako jaz na svoji M3 G120. Vec kot 35 litrov se nisem tankal v 7 letih. Pa grem z lucko do 0 km. Uradno kao 51 litrov... tezko verjamem. Citiraj
Janez007 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april (urejeno) pred 1 uro je Jaka32 napisal: Enako jaz na svoji M3 G120. Vec kot 35 litrov se nisem tankal v 7 letih. Pa grem z lucko do 0 km. Uradno kao 51 litrov... tezko verjamem. Ja težko je temu verjet. Tako kot podatku o dolžini, širini. Verjetno zavajajo ... 😁 A kdo sploh verjame, da je dolžina 447 cm? 😁 Popravljeno 26. april od Janez007 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.