Z M A J Napisano 27. december, 2017 Prijavi Napisano 27. december, 2017 Vceraj gledal stajerski film Slepilo na temo narkomanije, fak kar grozna zadeva, realisticen prikaz. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 1. januar, 2018 Prijavi Napisano 1. januar, 2018 serija Dark. Sicer nem?ka, ampak Netflix. Ni ravno, da povr?no spremlja?. Ena bolj?ih zadnje cajte... Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 Najtemnej?a ura (Winston Churchill), priporo?am ogled! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 21. maj, 2018 Prijavi Napisano 21. maj, 2018 Otrokom bi rada pokazala en film, pa se nikakor ne morem spomniti naslova. Bo mogo?e tu kdo vedel? Gre se pa o tem, kako je neka u?iteljica na ?oli imela precej problemati?en razred in da jih malo motivira, je na?la neko tekmovanje vozil na son?ne celice. Anpak na ?oli niso imeli preve? posluha za to idejo. Ker je vztrajala in vztrajala, je na koncu hi?nik pristal, da ji pomaga. Nekako so sestavili neko vozilce in se prijavili na tekmovanje. Eden od otrok pa je raju surfal kot hodil v ?olo. Na dan tekmovanja je bil na obali in iz vetra ugotovil, da se bo popoldan poobla?ilo. Zato je o?etu iz avta "sunil" akumulator in so ga dogradili v to svoje vozilce. Ko se je tekma za?ela, so na za?etku imeli precej te?av in so zaostali. Ko pa se je res poobla?ilo, pa so ostali izgubili na hitrosti in tako je ta ekipa zmagala. Zmaga pa je prinesla uvrstitev na svetovno tekmo, ki pa je bila v Avstraliji. In tako so se znajdevali s te?avami in jih re?evali vse do ciljne ?rte... Mogo?e kdo ve, kateri film je to? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jstdoma Napisano 21. maj, 2018 Prijavi Napisano 21. maj, 2018 https://www.imdb.com/title/tt0117427 Citiraj
Boss Napisano 21. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2018 Gledal Solo - Star Wars story v 3D tehniki. Ker je bila to predpred premiera so bili na za?etku predstave v kinu tudi varnostniki, da ja ne bi kdo snemal. Druga?e pa soliden Disney izdelek, ki pa bo verjetno dobil nadaljevanje saj zgodba pu??a ?e kar veliko odprtega. Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. maj, 2018 Prijavi Napisano 22. maj, 2018 Chicago fire season 6. Sicer ne gledam nanizank,ampak tole pa obozujem 1 Citiraj
mamica Napisano 22. maj, 2018 Prijavi Napisano 22. maj, 2018 I??em tale Race the Sun, pa ga nikjer ne dobim za "sklatit". Lahko kdo pomaga? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 23. maj, 2018 Prijavi Napisano 23. maj, 2018 Kaj ga res nih?e nima? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 23. maj, 2018 Prijavi Napisano 23. maj, 2018 YouTube preverit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 25. maj, 2018 Prijavi Napisano 25. maj, 2018 Tam je samo nekaj kratkih izsekov iz filma. Celega pa ne najdem nikjer... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Jest Napisano 25. maj, 2018 Prijavi Napisano 25. maj, 2018 Za kupit je recimo tukaj >> https://www.amazon.com/Race-Sun-Steve-Zahn/dp/B0000639FG Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. avgust, 2018 Prijavi Napisano 8. avgust, 2018 8-letnico pelju gledat Mamma Mia2 in te?ko re?t ali je bila bolj navdu?ena nad filmom ona ali njen fotr (komur je bil prvi del v?e?, bo v drugem u?ival, zlasti ?e kaj poznate otok Vis, ker kar nekako podo?ivite vse te lepe kraje). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 18. avgust, 2018 Prijavi Napisano 18. avgust, 2018 Na hrt1 super film "911" Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. september, 2018 Prijavi Napisano 1. september, 2018 Zanimiv dokumentarec na tv3 Citiraj
Z M A J Napisano 14. oktober, 2018 Prijavi Napisano 14. oktober, 2018 Zelo priporo?am film o ?ampionih motornega kraljevega razreda aka MotoGP - HITTING THE APEX, ki je bil v?eraj na sporedu ob 7h zjutri na Akanalu NORO! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. oktober, 2018 Prijavi Napisano 15. oktober, 2018 Druzinica, slovenski film vam tudi priporocam. Kruta realnost kako idealna druzina v nekaj mesecih povsem propade / razpade. Poglejte si! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 4. november, 2018 Prijavi Napisano 4. november, 2018 Danes je bil na SLO1 na sporedu fajn film Vinetu 3 iz leta 2016 in je bilo zanimivo, da poglavarja Koman?ev igra Sebastian Cavazza. Taxi 4 sem gledal pa v?eraj in je zabava na nivoju 1.dela, ki je zame nepozaben. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. november, 2018 Prijavi Napisano 4. november, 2018 Ogledal sem si te?ko pri?akovani film o Queen-ih. Ve?ino ?asa, ko so vrteli njihovo glasbo v filmu sem imel kurjo polt.Namre?,imel sem sre?o in ?ast, da sem rasel z njimi.Plo??o "A night in the opera" sem kupil, ko je iz?la konec leta 75 v Trstu. Takrat so k nam prihajali LP-ji tudi z pol ali letom zamika. Edino mi je ?al, da jih nisem ?el gledati v Lj. leta 77.Takrat otrok pa? niso star?i vozili na koncerte kot dan danes.V filmu sem izvedel par zanimivih stvari, med temi tudi to, da so se kar maprej nekaj prepirali. Ravno zaradi tega po mojem, so uspeli, ker niso bili kar iz prve zadovoljni z komadi. Lepo... 5 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. november, 2018 Prijavi Napisano 4. november, 2018 Danes na planet TV meni eden ljub?ih filmov;taken. Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2018 Prijavi Napisano 12. november, 2018 Pravkar gledal francosko komedijo Qu'est-ce qu'on a fait au bon dieu iz leta 2014. Vredno ogleda. Gre se pa o pravi, tradicionalni francoski dru?ini s ?tirimi h?erami, kjer se najstarej?e tri ?e na za?etku filma poro?ijo. Ena s kitajcem, druga z muslimanom in tretja z judom. Kasnej pa ?etrta pripelje domov katoli?ana iz... Ne bom vsega napisal, da ne pokvarim veselja tistemu, ki se odlo?i gledat. je pa res vredno ogleda, res dobra komedija. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 2. december, 2018 Prijavi Napisano 2. december, 2018 The Martian iz leta 2015 je noro dober film. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 2. december, 2018 Prijavi Napisano 2. december, 2018 Vem. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
uklopko Napisano 5. januar, 2019 Prijavi Napisano 5. januar, 2019 Podpis pod to Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 10. januar, 2019 Prijavi Napisano 10. januar, 2019 Na kanalu KINO je bil 2 dni nazaj YU film Ponarejevalec (Falsifikator) iz leta 2013. Vreden ogleda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.