Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vceraj gledal stajerski film Slepilo na temo narkomanije, fak kar grozna zadeva, realisticen prikaz.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

serija Dark. Sicer nem?ka, ampak Netflix. Ni ravno, da povr?no spremlja?. Ena bolj?ih zadnje cajte...

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Najtemnej?a ura (Winston Churchill), priporo?am ogled! :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Otrokom bi rada pokazala en film, pa se nikakor ne morem spomniti naslova. Bo mogo?e tu kdo vedel? Gre se pa o tem, kako je neka u?iteljica na ?oli imela precej problemati?en razred in da jih malo motivira, je na?la neko tekmovanje vozil na son?ne celice. Anpak na ?oli niso imeli preve? posluha za to idejo. Ker je vztrajala in vztrajala, je na koncu hi?nik pristal, da ji pomaga. Nekako so sestavili neko vozilce in se prijavili na tekmovanje. Eden od otrok pa je raju surfal kot hodil v ?olo. Na dan tekmovanja je bil na obali in iz vetra ugotovil, da se bo popoldan poobla?ilo. Zato je o?etu iz avta "sunil" akumulator in so ga dogradili v to svoje vozilce. Ko se je tekma za?ela, so na za?etku imeli precej te?av in so zaostali. Ko pa se je res poobla?ilo, pa so ostali izgubili na hitrosti in tako je ta ekipa zmagala. Zmaga pa je prinesla uvrstitev na svetovno tekmo, ki pa je bila v Avstraliji. In tako so se znajdevali s te?avami in jih re?evali vse do ciljne ?rte...

Mogo?e kdo ve, kateri film je to?

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Gledal Solo - Star Wars story v 3D tehniki. Ker je bila to predpred premiera so bili na za?etku predstave v kinu tudi varnostniki, da ja ne bi kdo snemal.

Druga?e pa soliden Disney izdelek, ki pa bo verjetno dobil nadaljevanje saj zgodba pu??a ?e kar veliko odprtega.

33112_1.png

Napisano

I??em tale Race the Sun, pa ga nikjer ne dobim za "sklatit". Lahko kdo pomaga?

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Kaj ga res nih?e nima?

Napisano

Tam je samo nekaj kratkih izsekov iz filma. Celega pa ne najdem nikjer...

• 2 meseca kasneje...
Napisano

8-letnico pelju gledat Mamma Mia2 in te?ko re?t ali je bila bolj navdu?ena nad filmom ona ali njen fotr :)

(komur je bil prvi del v?e?, bo v drugem u?ival, zlasti ?e kaj poznate otok Vis, ker kar nekako podo?ivite vse te lepe kraje).  :jupiii:

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Zelo priporo?am film o ?ampionih motornega kraljevega razreda aka MotoGP - HITTING THE APEX, ki je bil v?eraj na sporedu ob 7h zjutri na Akanalu NORO!  :vesel:

Napisano

Druzinica, slovenski film vam tudi priporocam.

Kruta realnost kako idealna druzina v nekaj mesecih povsem propade / razpade.

Poglejte si!

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Danes je bil na SLO1 na sporedu fajn film Vinetu 3 iz leta 2016 in je bilo zanimivo, da poglavarja Koman?ev igra Sebastian Cavazza.  :P

Taxi 4 sem gledal pa v?eraj in je zabava na nivoju 1.dela, ki je zame nepozaben.  :jupiii:

Napisano

Ogledal sem si te?ko pri?akovani film o Queen-ih. Ve?ino ?asa, ko so vrteli njihovo glasbo v filmu sem imel kurjo polt.Namre?,imel sem sre?o in ?ast, da sem rasel z njimi.Plo??o "A night in the opera" sem kupil, ko je iz?la konec leta 75 v Trstu. Takrat so k nam prihajali LP-ji tudi z pol ali letom zamika. Edino mi je ?al, da jih nisem ?el gledati v Lj. leta 77.Takrat otrok pa? niso star?i vozili na koncerte kot dan danes.

V filmu sem izvedel par zanimivih stvari, med temi tudi to, da so se kar maprej nekaj prepirali. Ravno zaradi tega po mojem, so uspeli, ker niso bili kar iz prve zadovoljni z komadi.

Lepo...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pravkar gledal francosko komedijo Qu'est-ce qu'on a fait au bon dieu iz leta 2014. Vredno ogleda. Gre se pa o pravi, tradicionalni francoski dru?ini s ?tirimi h?erami, kjer se najstarej?e tri ?e na za?etku filma poro?ijo. Ena s kitajcem, druga z muslimanom in tretja z judom. Kasnej pa ?etrta pripelje domov katoli?ana iz...

Ne bom vsega napisal, da ne pokvarim veselja tistemu, ki se odlo?i gledat. je pa res vredno ogleda, res dobra komedija.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 3 tedne kasneje...
Napisano

The Martian iz leta 2015 je noro dober film.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Podpis pod to

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Na kanalu KINO je bil 2 dni nazaj YU film Ponarejevalec (Falsifikator) iz leta 2013. Vreden ogleda!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.