Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz bi Grke zmetal v njihovo prelepo morje, pa totalno izstradane morske pse iz vseh morij zbral pa nanje pol na??uval, ker tole je katastrofa, kaj vse se bojo ?e spomnli, pa sej to ne more? verjet, drhal zanikrna, lenuharska! :hudicek: (mitraljezka press) :vskalo::zvizga:

Ne verjet vsemu kar novinarji napi?ejo.

Napisano

Referendum sm imel v mislih, kaki novinarji! :ne vem: :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Najbolj?i del volitev (poleg debilnih izjav) je predvolilni molk. :jupiii:

Kaj pa gola?? :P

Napisano

Bi bilo pa zanimivo zapisovat vse predvolilne obljube in preverjet tistega, ki bo zmagal kako jih izpolnjuje in mu konstantno zastavljat neprijetna vpra?anja zakaj ?e ni oziroma kdaj bo.

Ker kaj vse prenese beseda in papir potem pa se budale delajo in te na la? postavljajo, da tega niso obljubili.

Aja pa ?e to... splo?na fama in klima v Slo je, da je vse v ?istem kurcu in da smo najmanj na nivoju Gr?ije ali ?e slab?e a mi ni jasno zakaj potem taka borba za zmago na volitvah, ?e je vse ?e res tako zavo?eno kot ponavadi sli?imo iz ust pobudnikov pred?asnih volitev. :ne vem:

Kaj pa gola?? :P

A ga ne delijo sam na shodih strank? To mora ?lovek ?ele bit butalc, da se udele?uje takih procesij in malikovanja vodij in strank.

33112_1.png

Napisano

Ne vem, do danes ga ?e nisem bil dele?en, ampak sli?i se pa okusno! :P :ne vem:

Napisano

Ne vem, do danes ga ?e nisem bil dele?en, ampak sli?i se pa okusno! :P :ne vem:

Bomo naredli spomlad mazda piknik z gola?om za spremembo, da ti ne bo treba kle?eplazit na raznih strankarskih procesijah, kjer talajo gola?. :blush:

33112_1.png

Napisano

To mora ?lovek ?ele bit butalc, da se udele?uje takih procesij in malikovanja vodij in strank.

Kaj ho?e? povedat? Da sem jaz butec? :Objavljena slika

Boss da ne bo? na pamet govoril probaj enkrat, bo? videl kako je to fajn. Nov? zal nehat. :vskalo:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Boss da ne bo? na pamet govoril probaj enkrat, bo? videl kako je to fajn. Nov? zal nehat. :vskalo:

Ma? ti mal posebn smisel za humor... Al si res tr?en?

Da ?e povem svoj pogled:

glede na to da ima dr?ava predviden dohodek, in predviden izdatek, menim, da bi se dalo predvolilni program narediti zgolj finan?no. Nih?e pa ne da niti pribli?nih ?tevilk, kaj ?ele da bi kdo konkretno pokazal kam bo ?el denar in kak?no dodano vrednost, ?e sploh kak?no, ima dolo?ena investicija. ?al, dr?ava v krizi je samo firma... In zobe moramo stisnit vsi, od revnih do bogatih. Tako pa? je.

Zame "Ve? ustvariti, nova delovna mesta in pravi?nost" ter "10+100" pa? ni nikakr?en program. V teoriji tut jaz vem kaj je treba narest. Js ho?em konkretne ?tevilke. Slovenija ima tok in tok miljard eur prihodka na leto, kaj to pomeni v 4ih letih ?e se stanje ne spremeni, in kaj se bo spremenilo zato da ?ez 4 leta ne bomo ve? delali minusa. Vse je samo matematika oziroma ekonomija in ?isto ni? drugega. Kdor si dela utvare da ima tu politika pol kurca veze je neumen, preprosto.

Da ne govorim o ekolo?kem smeti??u ki ga predvolilni boj pusti za seboj. ?e vidim kje koga na kakem ?tantu bo fasal pridigo iz njihove lastne promocije ekologije in scanja po tej postavki...

Napisano

Prav me bo? enkrat peljla tja, da ne bo? sam ti butalc pa da vidim kak?en ?ur je to. Aja, h kerim pa greva? :blush:

33112_1.png

Napisano

sode? po sliki :whatever:

raj? se ob albanski zastavi slikam :P:huh:

Hja ni? pol si bom pa tole posko?nico zaigral

33112_1.png

Napisano

Prav me bo? enkrat peljla tja, da ne bo? sam ti butalc pa da vidim kak?en ?ur je to. Aja, h kerim pa greva? :blush:

A kam da greva? Neumno vpra?anje, valda da k na?im :jupiii: . No, vsaj upam da ti si za na?e in ne za njihove.

Napisano

sode? po sliki :whatever:

raj? se ob albanski zastavi slikam :P:huh:

Ti kar. Ampak albanska nima ?ude?ne mo?i tako kot jo ima po prastarem verovanju ta na moji sliki. Se z njo pokrivam, ko grem spat.

Napisano

No saj ?e pogledamo resnici v o?i.Mogo?e predvolilni shodi niso slaba ideja vsaj enkrat nas ti politiki zastonj nafutrajo! :hudicek: Na koncu jih pa ?e kako pikantno vpra?anje vpra?a? pa je dan popoln. :hohoho:

Napisano

A kam da greva? Neumno vpra?anje, valda da k na?im :jupiii: . No, vsaj upam da ti si za na?e in ne za njihove.

Mah raj vpra?am, da ne bom z napa?nim transparentom pr?u.

Kako bi zgledal, da pridem na SDS-ovsko veselico z napisom: Bolj?, da se mi pla?a zman?a ,kot da vodi me diktator Jan?a. Al pa da greva pred magistrat v Lj z napisom: ?e glavni bo opankar Zoki, zna?li se bomo tam, kjer stikajo se boki. Pri Virantovih pa tudi ne bi rad mahal z napisom: za malega ?loveka finan?ni bo teror, ?e ?ef na? bo roza Virant Gregor.

33112_1.png

Napisano

Mah raj vpra?am, da ne bom z napa?nim transparentom pr?u.

Kako bi zgledal, da pridem na SDS-ovsko veselico z napisom: Bolj?, da se mi pla?a zman?a ,kot da vodi me diktator Jan?a. Al pa da greva pred magistrat v Lj z napisom: ?e glavni bo opankar Zoki, zna?li se bomo tam, kjer stikajo se boki. Pri Virantovih pa tudi ne bi rad mahal z napisom: za malega ?loveka finan?ni bo teror, ?e ?ef na? bo roza Virant Gregor.

:hohoho::hohoho:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.