LabiGT Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 A je fajn, ?e se nekdo spusti na vajin nivo a? A ?e kaj politi?no nekorektnega vr?em, da ne bosta samo vidva provokatorja? ti si zacel, jaz sem ti sam odgovoru. Lahko pa si vesel, da ni blo na kakem srecanju, jaz bi ti vrgu politicno nekorekten samar Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Vrtec na nivoju oz v?asih tudi pod njim Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Vrtec na nivoju oz v?asih tudi pod njim glavno, da se zabavamo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
theBill Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 ti si zacel, jaz sem ti sam odgovoru. Lahko pa si vesel, da ni blo na kakem srecanju, jaz bi ti vrgu politicno nekorekten samar Evo, tipi?ni desni?ar si, prosto po Plokiju... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
LabiGT Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Evo, tipi?ni desni?ar si, prosto po Plokiju... levicarji so pac....levi ane Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Bu?mani, radi se mejte! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Bu?mani, radi se mejte! ok, rad te mam joza Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Je ?e v redu, hoho (da se ne bomo preve? razne?li, hehe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Mislim da me ne bo na to sre?anje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 moras pridet jaz te mam rad no Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Buzi scena bruh. :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Sej ?lovk ne ve bi crknu od smeha al enostavno vlo?il bruhkota, ko tole bere. :ne vem: Ja mater a nimate n? bl pametnga za po?et, pejte si ti??at prste v rit, al pa si po nesre? priprite kak organ med vrata, sam ne se pol ?e s tem hvalit, ok kdor bo kako blondinko pripognil in ji kaj nabil v kako odprtino(temu namnjeno) to je dobrodo?lo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Hazzard20 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Pederstvo je o?itno v vzponu. Namesto da bi ganjali dekline si medsebojno ponujajo "na?ajfane" prste z smrde?o destinacijo Citiraj
Symon Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Mislim, da tudi Kokolada in ti ne bi take ven metala v ?ivo kot jih tule. Citiraj
Hazzard20 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Symon mislit se pravi ni? vedt. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Popravljam simona vem da bi popolnoma druga?e komunicirala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 PREPUCAVANJA vas vabijo, pa tam o?e?ite kokr vam du?a da in tipkovnica dopu??a. S tem namenom je Rendy odprtl tisto temo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Ojoj,..ne sam komedije v slu?bi,..?e na forumu jih pol ?lovk bere,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Ojoj,..ne sam komedije v slu?bi,..?e na forumu jih pol ?lovk bere,.. Ni fer, brez mene so za?el se zafrkavat - matr preobilica dela pol pa zaradi tega zamudim zabavo. Citiraj
jures Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Ni fer, brez mene so za?el se zafrkavat - matr preobilica dela pol pa zaradi tega zamudim zabavo. Dizla? ti?ina..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 ?ak sej se niso zarad diesla udarili... al sem tud to zamudu. Neki vidim, da je v zvezi s plinom ampak diesel je lepo skrit v ozadju. Citiraj
LabiGT Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 dizl je za pedre. aj lav ju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Dobili smo novo vlado, ?e je kdo opazil? ?elim jim modrih odlo?itev in pa da se dr?avo popelje v pravo smer! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 ?koda da ne bo dokon?ala mandata. Vsaj Mjer je tako napovedal. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.