Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Baje da pri menjalniku. Podvozje so z štemajzlom pogledali in nikjer ne giba. Ležaj ni, ker v ovinkih ni tega zvoka. Mogoče amortizer? Pogledal sem cel motorni prostor, vse bp. Zvok je tak doneče globok, kot da nekje vibrira, in to slišim na odsekih kjer je čist nov, raven asfalt. Pa tko, na 15, 20 sekund. "du duud udu". Brez nekega vzorca. Nekaj bo hin, vprašanje kaj in kje. Mehanik ga je slišal in je prepričan, da ni kovina ob kovino, tudi ležaj ni po njegovo. Moja ga ne sliši. Če imaš užgan radio, ga ne slišiš. Zame, ki avto vozim že 130kkm, pa vem, da nekaj ne štima. Grem konec tedna še do enega lokalca pa še tam pogledamo, če dobi kako idejo.
-
Vlada napovedala podražitev goriv: 12 centov več za liter dizla in kurilnega olja | 24ur.com WWW.24UR.COM Pričakujemo določeno povišanje cen tako dizla kot kurilnega olja, je sporočil minister Bojan Kumer. Pri tem je dodal, da vlada aktivno ukrepa za zaščito prebivalcev pred cenovnimi skoki, zato bodo trošarine in...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pozimi ima PD Gornji Grad dom odprt po sistemu dežurstev. Ne boš verjel. Se je že zgodilo, da dežurni v domu ni vedel za kaj se gre, ko sem mu omenil MENINCA. Kar se tiče mojega odnosa do MENINCA pa. Bila je res velika ljubezen, in te ljubezni sedaj ni več. Pa ne po moji krivdi. -
Od sportman333 · Napisano
Tudi sam sem imel prejšnje PS4 španske....zimske alpin 7 so pa nemške
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.