Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prekleta re?, ?e bo ?lo tako naprej, si bomo ?e za?eleli Jan?o...

http://www.siol.net/novice/zdravje/2013/09...ntni_zakon.aspx

vrjem da bi Jan?eva vlada oz. bilo kera naredila isto kokr Bratu?kova ... mafijce mamo za voditelje

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Dokler je Jan?a ?okal v pla?e 1300? in vi?je, me ni ganilo ?isto ni?.

Teli pa ?okajo vame, ki z eno pla?o pre?ivljam ?e ?eno (ker ne dobi slu?be) in tri otroke. Pa je pla?a pod 1000?...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Nisem Ljubljan?an ampak jih razumem zakaj se jim to zdi OK. Konec koncev se na ta na?in spodbuja uporaba javnega prevoza, zmanj?ajo se emisije, hrup, gu?va (zaradi ?esar bo LPP bolj to?en torej se nanj bolj spla?a!) itd.. Kadarkoli bi to zaprli bi ljudje jamrali, vsak bi se itak najraje pripeljal v pisarno/trgovino noter.

Naprimer:

" Vzrok nesre?e naj bi bila prekratka varnostna razdalja in ne privajanje na spremenjen prometni re?im"

E jebiga, ?e si kolikor toliko sposoben pa? ne rabi? "prilagajanja na spremenjen prometni re?im". ?e se ne znajde?--->LPP

Napisano

Jaz ne vem zakaj, ampak a se S? otepa strank? PRed S? Medvode so zaprli edini parkirni prostor, kjer si lahko parkiral in ?el na vlak, kadar sem ?el z mulci v mesto sem to naredil, 15 min pa si v mestu brez skrbi, a sedaj da bi na?el kje parkiri??e ne da bi te lovili (banka, po?ta, frizerji, bifeji itd vsi so si nekaj prilastili...) pa da gre? do vlaka pe? itd....adijo pamet.

Ma? levo od starega Colorja to urejen B)
Napisano

Ja pa deset min do postaje pol....po uradni poti.... :P

Noja...ravno 10 minut ni... edino ce gres po vseh stirih in na vsakem vogalu dvignes taco :) ...

Google Maps pravi, da je pe? 3 minute oz. 270 metrov :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Tisto tam, kjer je zaprto, ocitno ni zemljisce od S? ampak od teh, ki prodajajo kuriva (pelete, premog,...) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Lahko me mirno proglasite za vernika po sledeh velikega vodje (Mayerja, JJ-ja, Ivana, lete?ega slona, Jan?e, kakorkoli ga imenujete, hehe), a vseeno upam, da bo zadeva dobila nek po?ten zaklju?ek;

http://www.24ur.com/interni-dokument-naj-b...nji-stozic.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Absolutno mora biti zadeva raz?i??ena a le preko sodi??, kjer naj se mu doka?e krivda in ?e je dejansko kriv (zame bo kriv ?e bo samo namignil, da se naj kaki dokazi izlo?ijo) naj se ga takoj strpa u ?uzo. Se pravi z istimi vatli kot Jan?o in nobenga jokcanja in kalimerovstva ter omalo?evanja sodi?? ipd sranja.

Klele je vsaj sre?a, da za Jankovi?em ne stojijo brezumni verniki in hvalabogu ne bomo gledali izpade jokanja in histerije pred sodi??em. ?e je kriv bo s svojo sramoto ostal sam in bo delal dru?bo drugim "junakom" na Dobu. Se bosta vsaj z Majerjem lahko pobotala ob igranju ?aha in predenju ?asa.

33112_1.png

Napisano

Absolutno mora biti zadeva raz?i??ena a le preko sodi??, kjer naj se mu doka?e krivda in ?e je dejansko kriv (zame bo kriv ?e bo samo namignil, da se naj kaki dokazi izlo?ijo) naj se ga takoj strpa u ?uzo. Se pravi z istimi vatli kot Jan?o in nobenga jokcanja in kalimerovstva ter omalo?evanja sodi?? ipd sranja.

Klele je vsaj sre?a, da za Jankovi?em ne stojijo brezumni verniki in hvalabogu ne bomo gledali izpade jokanja in histerije pred sodi??em. ?e je kriv bo s svojo sramoto ostal sam in bo delal dru?bo drugim "junakom" na Dobu. Se bosta vsaj z Majerjem lahko pobotala ob igranju ?aha in predenju ?asa.

upam da se bosta ?imprej.

Napisano

Lahko me mirno proglasite za vernika po sledeh velikega vodje (Mayerja, JJ-ja, Ivana, lete?ega slona, Jan?e, kakorkoli ga imenujete, hehe), a vseeno upam, da bo zadeva dobila nek po?ten zaklju?ek;

http://www.24ur.com/interni-dokument-naj-b...nji-stozic.html

Sploh ne, naj gre pa sedet. Vpra?anje je samo kdo bo ?el prej. Jan?a al Janković. :punk:

A bojo v Ameriki zaprosili za obisk trojke? [sarkazem off]

Napisano

Name?ajo nam vse sorte pizdarije namesto tistega, kar se pri?akuje ob nakupu izdelka;

http://www.24ur.com/veliko-dodatkov-in-bol...etega-mesa.html

Zato se pa nikoli ne kupuje ?e zmletega....ne vem, sej je logi?no....pa? re?e? in poka?e? da ti zmelje ta in ta kos pa vsak ve? kaj ma?...res pa da bo dra?je vse skupaj.

Napisano

?e se bodo Virant, Kahl in ostali dr?ali svojih na?el in ne po?rli svojih besed, se nam obeta ?e nadaljnja politi?na kriza;

http://www.rtvslo.si/slovenija/jankovicevo...oalicije/319153

Napisano

In spet gremo na voli??a.

Bi bilo zanimivo videt, ?e so se karte kaj preme?ale od zadnjih parlamentarnih volitev. :D

Verjetno pa nekaj od teh strank, ki so trenutno v DZ potem tam noter ne bi ve? videli. ZJ pa ?e je dovolj zvit, bo na koncu kandidaturo tik pred zdajci umaknil, pred tem pa je cilj narediti ?imve? promocije za njihovo PS. To je ena od realnih opcij pomoje. Ker ?e gremo ta moment na pred?asne, bi njihovi stranki (verjetno) dokaj trda predla. :lol:

Napisano

Dobro jih bere? oziroma ga bere?... :notworth:

Bratu?kova rabi podporo in nek push. Ta push bo dobila, ko bo na PS volitvah premagala Zokija ter s tem uradno postala vodja stranke. Ne verjamem in po moje se ne motim, da bi Zoki reskiral vse skupi za zadevo, kjer ni zmage ampak samo en velik poraz - po moje le ni tolko glup. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Verjetno ista zgodba k tale

http://www.24ur.com/novice/slovenija/skriv...n-bavcarja.html

Mi je pa hecno, da ?e se grejo spletkarit ali pa karkoli mi?kulirat, da se sestajajo na javnih mestih, kjer jih lahko vsak vidi. To mi ni glih logi?no al pa ?e vsi vidmo preve? same zarote in so se lahko pogovarjali o starih dobrih ?asih in si izmenjevali zdravni?ke nasvete glede revme in te?av s prostato.

Res, da slika pove ve? kot 1000 besed sam vseeno bi rad sli?al o ?em govorijo. (firbec) :P

33112_1.png

Napisano

Verjetno ista zgodba k tale

http://www.24ur.com/novice/slovenija/skriv...n-bavcarja.html

Mi je pa hecno, da ?e se grejo spletkarit ali pa karkoli mi?kulirat, da se sestajajo na javnih mestih, kjer jih lahko vsak vidi. To mi ni glih logi?no al pa ?e vsi vidmo preve? same zarote in so se lahko pogovarjali o starih dobrih ?asih in si izmenjevali zdravni?ke nasvete glede revme in te?av s prostato.

Res, da slika pove ve? kot 1000 besed sam vseeno bi rad sli?al o ?em govorijo. (firbec) :P

Boss, ti si en navaden jan?ist. Zaroto vidi? v tako nedol?nem dogodku, kot je dru?inska ve?erja.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Boss, ti si en navaden jan?ist. Zaroto vidi? v tako nedol?nem dogodku, kot je dru?inska ve?erja.

aha :bravo:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
    • Baje, da bo 75" oled. Vmes bosta tudi dva sedeža. Me zanima, koliko časa bodo še tračili te tač skrine noter, za vse, klimo, radio... Po novem bodo gledali pri ocenjevanju varnosti ful to za varnost. Tako,da tej potujoči ekrani ne bodo dobili več kar zlepa 5 ****. 🤗
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.